ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Θα δω το παιχνίδι με την Αρούκα"

Μαρτίνς: "Θα δω το παιχνίδι με την Αρούκα"

Ο μέσος του Ολυμπιακού Αντρέ Μαρτίνς σε δηλώσεις που έκανε στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας, μετά την επιστροφή του με την Ολυμπιακής Ομάδας της Πορτογαλίας, ανέφερε ότι θα παραμείνει στη χώρα ώστε να παρακολουθήσει το ματς της νέας του ομάδας με την Αρούκα την Πέμπτη.

Η Ολυμπιακή ομάδα της Πορτογαλίας αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Ρίο, μετά την ήττα με 4-0 από τη Γερμανία στον προημιτελικό, επέστρεψε στη Λισαβόνα. Στις πρώτες του δηλώσεις επί πορτογαλικού εδάφους ο Αντρέ Μαρτίνς, που ήταν βασικός και στα τέσσερα παιχνίδια της χώρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη νέα του ομάδα, τον Ολυμπιακό.

Ο 26χρονος Πορτογάλος σχολίασε για τη μετακίνηση του στους "ερυθρόλευκους", αλλά και για τον νέο του κόουτς Πάολο Μπέντο: " Πηγαίνω σε ένα μεγάλο σύλλογο, με έναν πάρα πολύ καλό Πορτογάλο προπονητή".

Αναφέρθηκε μάλιστα και στο επόμενο παιχνίδι των Πειραιωτών, κάνοντας σαφές ότι δεν θα παίξει στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Αρούκα, για τα playoffs του Europa League: " Παίζουμε την Πέμπτη στην Αρούκα, θα πάω να δω το παιχνίδι και μετά θα αναχωρήσω για Ελλάδα".

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην μέσος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει συμπεριληφθεί στη λίστα των παικτών που μπορούν να παίξουν κόντρα στην πορτογαλική ομάδα. Παρόλα αυτά οι φίλοι του Ολυμπιακού, όπως όλα δείχνουν, θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα προκειμένου να τον δουν να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ