ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρκάνο ο τρίτος

Μαρκάνο ο τρίτος

Μετά τους Χαβίτο και Κοστάνσο, όλα δείχνουν πως η τρίτη μεταγραφή του Ολυμπιακού θα είναι ο Ισπανός αμυντικός Ιβάν Μαρκάνο. Κανένα θέμα με Ελευθερόπουλο, στα υπόψιν Γιακούποβιτς και Δασκαλάκης

Μετά τους Χαβίτο και Κοστάνσο, ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της τρίτης του μεταγραφής ενόψει της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ιβάν Μαρκάνο και δεν αποκλείεται την Δευτέρα (13/6) να γίνουν οι τελικές επαφές και από τη νέα σεζόν ο παίκτης να φοράει την "ερυθρόλευκη" φανέλα.

Ο 23χρονος Ισπανός της Βιγιαρεάλ, ο οποίος αγωνίστηκε δανεικός στην Χετάφε τη φετινή σεζόν, αρέσει πολύ στον Ερνέστο Βαλβέρδε καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερός μπακ, όσο και ως κεντρικός αμυντικός.

Ο Μαρκάνο (23/7/1987), γεννήθηκε στο Σανταντέρ και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα το 1997 στην Ράσινγκ Σανταντέρ. Από το 2007 μέχρι το 2009 είχε 36 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και δύο τέρματα.

Το 2009 πήρε μεταγραφή για την Βιγιαρεάλ, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2010 έχοντας 16 συμμετοχές, ενώ την φετινή σεζόν είχε ως δανεικός με την ομάδα της Χετάφε, 29 συμμετοχές και 1 γκολ. Επίσης έχει και μια συμμετοχή με την Εθνική Ισπανίας κάτω των 21 ετών.

Στα υπόψιν Γιακούποβιτς και Δασκαλάκης

Από εκεί και πέρα, εκτός από το θέμα της απόκτησης του Ιβάν Μαρκάνο, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και αυτό για τον τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Κοστάνσο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στον Πειραιά δεν βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και στα υπόψιν των ανθρώπων του Ολυμπιακού βρίσκονται οι περιπτώσεις των Γιακούποβιτς και Δασκαλάκη.

Ο Έλντιν Γιακούποβιτς (2/10/1984) είναι Βόσνιος με Ελβετικό διαβατήριο και έκανε μια καλή χρονιά φέτος κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού Βόλου έχοντας 25 συμμετοχές. Επίσης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Γκρασχόπερς, Τουν και Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ο Σήφης Δασκαλάκης (7/8/1982) από την πλευρά του έχει αγωνιστεί σε ΟΦΗ (2003-05, 9 συμμετοχές) και στον Εργοτέλη (2006-2011, 105 συμμετοχές), από τον οποίο έμεινε ελεύθερος.

Αυτές οι δύο περιπτώσεις λοιπόν αναμένεται να απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού, χωρίς βέβαια να αποκλείεται και η έκπληξη για τον γκολκίπερ που θα πλαισιώσει τον Κοστάνσο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ