ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρκάνο: "Ήξερα ότι έρχομαι σε μεγάλη ομάδα"

Μαρκάνο: "Ήξερα ότι έρχομαι σε μεγάλη ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Μαρκάνο τόνισε ότι ο Ολυμπιακός κάνει εξαιρετική σεζόν και ξεκαθάρισε ότι η πρόκριση στους "8" περνάει από το Φάληρο. Tι είπε για το όνειρο κατάκτησης του Europa League.

"Η Μέταλιστ είναι μεγάλη ομάδα. Ποτέ δεν είναι καλό όταν κάποιος αισθάνεται φαβορί", δήλωσε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" ο Ισπανός αμυντικός των" ερυθρολεύκων", σύμφωνα με τον οποίο τα όνειρα για ευρωπαϊκή διάκριση είναι ελεύθερα από τη στιγμή που δεν... στοιχίζουν τίποτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Μαρκάνο:

Για το γεγονός πως δεν παραβιάστηκε η εστία του Ολυμπιακού στο Χάρκοβο: "Ήταν δύσκολο. Δεν αμυνθήκαμε όμως εμείς οι τέσσερις, αλλά όλη η ομάδα. Παίξαμε με ένα πολύπλοκο αντίπαλο και ξέραμε πως τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα για εμάς και το είδαμε στο χορτάρι. Μας έβαζαν πολύ δύσκολα αλλά τα καταφέραμε. Είναι η καλύτερη επίθεση του Europa League αλλά και εμείς δεν δεχόμαστε γκολ για πολλά παιχνίδια".

Για την εικόνα των Πειραιωτών: "Ξέραμε ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και δεν ευνοούσε το δικό μας στιλ παιχνιδιού. Ξέραμε ότι οι αντίπαλοι μας ήταν εξαιρετικοί στην κόντρα και έτσι κρατήσαμε τις γραμμές μας λίγο πιο πίσω. Εμείς θέλαμε να ψάξουμε ένα γκολ εκτός έδρας και τα καταφέραμε καλά και στους δυο τομείς".

Για τον αγώνα-ρεβάνς στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης": "Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Η Μέταλιστ είναι μεγάλη ομάδα. Ποτέ δεν είναι καλό όταν κάποιος αισθάνεται φαβορί. Πρέπει να κατέβουμε στο δεύτερο παιχνίδι για να κάνουμε ένα ακόμη καλύτερο ματς και θα δούμε ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση".

Για τις πιθανότητες να φτάσουν οι Πειραιώτες στον τελικό της διοργάνωσης: "Όλοι μας έχουμε όνειρα. Είναι δύσκολο γιατί έχει μεγάλες ομάδες στο Europa League. Σίγουρα όλοι το ονειρευόμαστε, δεν στοιχίζει τίποτα αυτό. Είναι δύσκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε".

Για τα όσα έχει ζήσει στους πρωταθλητές Ελλάδας: "Ήξερα ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν φανταζόμουν αυτό που συμβαίνει. Είμαστε οι πρώτοι στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, έχουμε πολλές ελπίδες να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου και είμαστε στους 16 του Europa League. Κάνουμε εξαιρετική σεζόν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ