ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλβέρδε: "Αφήστε την Μέταλιστ, έχουμε πρωτάθλημα"

Βαλβέρδε: "Αφήστε την Μέταλιστ, έχουμε πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Προσοχή ζήτησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τους παίκτες του ενόψει του εντός έδρας ματς με τον Άρη, ξεκαθαρίζοντάς τους πως πρέπει να αφήσουν πίσω την Μέταλιστ. Τι απάντησαν οι ποδοσφαιριστές.

Να ρίξει τους τόνους θέλησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του στην Ουκρανία επί της Μέταλιστ, αφού έρχεται ο Άρης και θα χρειαστεί προσοχή προκειμένου να μην προκύψει κάποια γκέλα.

Ο Ισπανός τεχνικός, μιλώντας στους παίκτες του στην προπόνηση της Παρασκευής, τους είπε για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια για τη νίκη, αλλά τους ζήτησε παράλληλα να συγκεντρωθούν απόλυτα στο ματς της Κυριακής με τους Θεσσαλονικείς.

" Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και τη νίκη που πήραμε. Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά πλέον το ξεχνάμε. Δεν πρέπει να ξεφεύγουμε από τον μεγάλο μας στόχο, που είναι το πρωτάθλημα. Έχουμε το παιχνίδι με τον Άρη και πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες συμφώνησαν απόλυτα με τα λεγόμενα του Ερνέστο Βαλβέρδε και τόνιζαν: "Τώρα έχουμε το πρωτάθλημα, που είναι ο βασικός μας στόχος. Ο Άρης δεν είναι η ίδια ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Έχουν ανέβει πολύ και χρειάζεται μεγάλη προσοχή".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ