ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Όλοι είμαστε υπερήφανοι"

Μαρινάκης: "Όλοι είμαστε υπερήφανοι"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, είπε τα συγχαρητήριά του στους παίκτες του Ολυμπιακού, είπε πως η ομάδα του μεγαλώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο και απάντησε στους επικριτές του.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του αγώνα με την Γιουβέντους, όπου η ομάδα του Πειραιά πάλεψε στα ίσια, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 3-2 στο "Juventus Stadium" για την 4η αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Champions League.

"Όλοι είμαστε υπερήφανοι. Δείξαμε και πάλι ότι ομορφαίνουμε και μεγαλώνουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ανεβαίνουμε επίπεδο και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε.

Εμείς δεν ασχολούμαστε με μικρότητες και τη λάσπη των αντιπάλων μας. Προχωράμε μπροστά. Θα πρέπει να κάνουν κάτι στην Ευρώπη και οι άλλοι παράγοντες στην Ελλάδα.

Απόψε, μας γύρισε την τύχη η πλάτη. Δίνουμε συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Είχαμε πάθος, δύναμη και στις λεπτομέρειες χάσαμε. Σε ένα γκολ δεν είχαμε τύχη, δυστυχώς μας ισοφάρισαν και μετά χάσαμε το ματς.

Χάσαμε ευκαιρίες και δείξαμε πάθος. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Στην Ευρώπη όλοι σέβονται και υπολογίζουν τον Ολυμπιακό. Η αποψινή εμφάνιση, μας δίνει δύναμη για να εργαζόμαστε σκληρά", είπε αρχικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και συνέχισε για τις συζητήσεις με τους ανθρώπους της Γιουβέντους:

"Είχαμε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις για το ποδόσφαιρο και την UEFA. Στην Γιουβέντους ηγείται ένας νέος άνθρωπος, ο κύριος Ανιέλι, ο οποίος ασχολείται με αυτό το πράγμα σε καθημερινή βάση. Το να ανταλλάζεις απόψεις και να συζητάς για θέματα που να προχωρούν στην Ευρώπη, είναι σημαντικό".

Συνεχίζοντας, κατέληξε πως "προχωράμε μπροστά. Αισιοδοξούμε για την συνέχεια. Τα δίνουμε όλα, Ολυμπιακός μπορεί να φέρει τα αποτελέσματα που πρέπει. Είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ