ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Να φύγει χωρίς τις φούστες του"

"Να φύγει χωρίς τις φούστες του"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την αρχική του έξοδο από το γήπεδο τόνισε πως το "παιχνίδι έπρεπε να τελειώσει 5-1 και όχι 2-1". Στη συνέχεια τοποθετήθηκε μετά τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια λέγοντας "πως αν θέλει ο Σισέ να φύγει από την Ελλάδα, να φύγει χωρίς τις φούστες του και τις μπλούζες του"! (videos)

Αρχικά κατά την... πρώτη έξοδο του από το γήπεδο "Καραϊσκάκης", ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είδε έναν δημοσιογράφο που κάνει ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού να είναι σκεφτικός, τον πλησίασε και του είπε:

" Χαμογέλα λίγο, χαμογέλα! Δηλαδή ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κερδίσει μία φορά στο 92'; Ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια. Κανονικά το παιχνίδι έπρεπε να τελειώσει 5-1 και όχι 2-1".

Δείτε το βίντεο:


"Να φύγει χωρίς τις φούστες του"

Στη συνέχεια, σε νέες του δηλώσεις, μίλησε για τον Τζιμπρίλ Σισέ, για τον κόσμο του Ολυμπιακού, ενώ έκανε λόγο και για πεντακάθαρη νίκη του Ολυμπιακού:

" Aς ξεκινήσω με την υποδοχή του Παναθηναϊκού. Ήταν υποδειγματική. Ήμουν και εγώ παρών και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν μπορούν να έχουν κανένα παράπονο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο σήμερα κέρδισε από αυτή την υποδοχή.

Στον αγώνα, είδαμε φάσεις, γκολ και όταν τέλειωσε το παιχνίδι εγώ κατέβηκα να συγχαρώ τους παίκτες. Γι' αυτούς που λένε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού υπέφεραν μετά το τέλος του αγώνα, εγώ δεν είδα τον κύριο Σισέ να υποφέρει. Είδα τον κύριο Σισέ να θέλει να φύγει από την Ελλάδα. Αν θέλει να αποχωρήσει, ας φύγει χωρίς τις φούστες του και τις μπλούζες του. Όλα τα άλλα είναι μικρότητες (δείτε στο 1:43 του βίντεο).

Πήραμε μία πεντακάθαρη νίκη. Έπρεπε από το πρώτο ημίχρονο να προηγούμαστε τουλάχιστον με 3-0 και το ματς έληξε 2-1. Σαν φίλαθλος του Ολυμπιακού που βλέπω την ομάδα από 8 χρονών, χάρηκα πολύ αυτή τη νίκη, γιατί είναι ιδιαίτερα ωραίο να κερδίζεις στο 92'.

Το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο για μας. Όλα τα άλλα που ακούγονται είναι δικαιολογίες για μια ομάδα που δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να την ακούσετε.

Από τότε που ξεκινήσαμε στον Ολυμπιακό, έχουμε κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για την βία στα γήπεδα. Και στο "Καραϊσκάκης" και στην επαρχία οι οπαδοί μας είχαν υποδειγματική συμπεριφορά. Θεωρώ λοιπόν ότι έχουμε προσφέρει πάρα πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Λογικό είναι για μια ομάδα που είναι 10 βαθμούς μπροστά να μπουν και πέντε φίλαθλοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο να πανηγυρίσουν. Αν τώρα δω στο βίντεο ότι υπήρχε επίθεση στους παίκτες του ΠΑΟ, φυσικά και την καταδικάζω.

Όταν μια ομάδα αξίζει να είναι πρωταθλήτρια, πρέπει να λέμε και καμιά καλή κουβέντα και να μην ψάχνουμε δικαιολογίες. Τα παιδιά των Ολυμπιακών και αυτοπεποίθηση έχουν και χαρούμενα μπορούν να πηγαίνουν κάθε Δευτέρα στο σχολείο. Όσα πιο πολλά παιδιά γίνουν Ολυμπιακοί, τόσο πιο χαρούμενα θα είναι".

Δείτε το βίντεο:

Επεισόδιο Μαρινάκη με Σισέ

Πηγή: Rednews.gr

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ