ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Η δουλειά δεν έχει τελειώσει"

Μαρινάκης: "Η δουλειά δεν έχει τελειώσει"
Μαρινάκης INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινακης μοίρασε συγχαρητήρια στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και τόνισε στους παίκτες πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Δεν υπάρχει πριμ, αλλά...

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία μεγαλειώδη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης με 4-0 κάνοντας το 3 στα 3 στα απέναντι σε Παναθηναϊκό, Μπενφίκα και απόψε (10/11) ΠΑΟΚ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας μετά το σφύριγμα της λήξης και μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές.

"Συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη. Αυτή η νίκη ανήκει σε όλους σας. Απόψε κάνατε ευτυχισμένο τον κόσμο του Ολυμπιακού σε μία δύσκολη γενικότερα περίοδο. Αυτό είναι που ήθελε η οικογένεια του Ολυμπιακού και το πετύχατε", ήταν τα πρώτα του λόγια.

Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων θέλησε να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες ενόψει της δύσκολης συνέχειας: "Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ούτε πρωτάθλημα πήραμε, ούτε περάσαμε στην επόμενη φάση ακόμα.

Πρέπει να δουλέψετε σκληρά, να βάλετε το κεφάλι κάτω και να πετύχετε στους στόχους της ομάδας".

Όσον αφορά το πριμ που γραφόταν το τελευταίο διάστημα να πούμε πως επίσημα δεν υπάρχει κάτι από τον Ολυμπιακό. Βέβαια δεν αποκλείεται να έχει γίνει κάτι και να έχει μείνει μεταξύ των παικτών ή να δοθεί κάτι στη συνέχεια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ