ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Δεν μπορεί να ξεφτιλίζει το ποδόσφαιρο κάποιος που δεν έχει βάλει ούτε ευρώ"

Μαρινάκης: "Δεν μπορεί να ξεφτιλίζει το ποδόσφαιρο κάποιος που δεν έχει βάλει ούτε ευρώ"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League. Επίθεση στον Γιάννη Αλαφούζο και στον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού, Χρήστο Παναγόπουλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League:

H SUPER BALL και αυτή την Κυριακή μαζί σας, με ρεπορτάζ, σχόλια, συνεντεύξεις από την 15η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος. Στο studio της εκπομπής ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος - Θέμης Καίσαρης.

"Δεν μπορεί να ξεφτιλίζει το ποδόσφαιρο διαρκώς ένας άνθρωπος που δεν έχει βάλει ούτε ένα ευρώ και δεν πρόκειται να βάλει ούτε ένα ευρώ…

Είδαμε όλοι ένα καλό ντέρμπι και αντί να βγει ο πρόεδρος του ΠΑΟ να πει μπράβο στους ποδοσφαιριστές του και στους αντιπάλους ποδοσφαιριστές βγήκε πάλι και έλεγε για τους διαιτητές και δηλητηρίασε για μια ακόμα φορά ή μάλλον προσπάθησε να δηλητηριάσει το ποδόσφαιρο", σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για τον Γιάννη Αλαφούζο.

Σε εξέλιξη το Δ.Σ. της Super League, αποχώρησε ο Μαρινάκης

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού στις συνεδριάσεις της Super League, Χρήστο Παναγόπουλο.

"Έρχεται στις συνελεύσεις ο καταδικασμένος από το Εφετείο κ. Παναγόπουλος και μας λέει ότι άνθρωποι οι οποίοι ακόμα δεν έχουν απολογηθεί, μιλάω για τους διαιτητές πρέπει να αποχωρήσουν από το ποδόσφαιρο! Χωρίς καμιά καταδίκη. Αλλά ο ίδιος που είναι καταδικασμένος ήδη και ζητάει τώρα αναίρεση από τον Άρειο Πάγο, μπορεί να διοικεί και να έχει λόγο. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;".

Στο τέλος κατέληξε απευθυνόμενος στους εκπροσώπους όλων των ομάδων:

"Πρέπει επιτέλους να αποφασίσει η Λίγκα ποιες θα είναι οι κυρώσεις που θα επιβάλλονται στα μέλη του συνεταιρισμού που κάνουν κακό στο προιόν και στα μέλη που απαξιώνουν το ποδόσφαιρο. Επίσης θα πρέπει να δούμε σοβαρά πως θα αντιδράσουμε σαν Λίγκα απέναντι στο φαινόμενο να πληρώνουν κάποιοι τον συνεταιρισμό και κάποια μέλη του συνεταιρισμού να τους επιτίθενται και να τους καθυβρίζουν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ