ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανωλάς για Premier League και Serie A

Μανωλάς για Premier League και Serie A
INTIME SPORTS

Το όνομα του Κώστα Μανωλά βγήκε ξανά στο ευρωπαϊκό μεταγραφικό προσκήνιο, με δημοσιεύματα του εξωτερικού να τοποθετούν τον στόπερ του Ολυμπιακού στην μεταγραφική λίστα των Γιουβέντους, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γ.

Πιθανότατα πριν μερικά χρόνια μια τέτοια είδηση να αποτελούσε πρωταπριλιάτικο αστείο, ωστόσο πλέον τείνει να γίνει συνήθεια η μεταγραφή ποδοσφαιριστών από το ελληνικό πρωτάθλημα σε μια καλή ομάδα του εξωτερικού.

Βέβαια όταν μιλάμε για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους και δευτερευόντως Τότεναμ, τότε δεν μιλάμε απλά για... καλές ομάδες. Τι κοινό έχουν όμως οι τρεις σύλλογοι;

Σύμφωνα με συνεχόμενα δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού Τύπου τις τελευταίες ώρες , "κόκκινοι διάβολοι", "γηραιά κυρία" και "σπιρούνια", έχουν βάλει για τα καλά στο μάτι τον Κώστα Μανωλά.

Οι καλές εμφανίσεις του διεθνή στόπερ με τα χρώματα του Ολυμπιακού στο Champions League, κέντρισαν το ενδιαφέρον Άγγλων και Ιταλών που ψάχνουν την ενίσχυση τους στην αμυντική γραμμή.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι θα προχωρήσει σε πλήρη... ανακατασκευή και στην άμυνα θα σημειωθούν σημαντικές αλλαγές. Ο Νεμάνια Βίντιτς ήδη αποτελεί παρελθόν (έχει υπογράψει στην Ίντερ), ενώ και το μέλλον του Ρίο Φέρντιναντ είναι δυσοίωνο.

Οπότε ο Μόγιες ψάχνει για στόπερ και ξέρει τον Μανωλά από τότε που ήταν τεχνικός της Έβερτον και παρακολουθούσε στενά την εξέλιξη του 22χρονου άσου.

Η Γιουβέντους είναι επίσης σε αναζήτηση στόπερ, κυρίως γιατί χρειάζεται και ποσοτική ενίσχυση στα μετόπισθεν, προκειμένου να αντεπεξέλθει καλύτερα στις απαιτήσεις της νέας σεζόν σε Serie A και Champions League.

Τα προβλήματα στο κέντρο άμυνας για την Τότεναμ είναι δεδομένα και την φετινή σεζόν η ομάδα του Λονδίνου στερήθηκε αρκετούς βαθμούς από λάθη (αλλά και τραυματισμούς) στις θέσεις των στόπερ.

Αμφίβολο είναι το μέλλον των Καμπούλ, Βερτόνχεν, με τον τελευταίο να σκέφτεται την φυγή του από το "White Hart Lane" καθώς επιθυμεί να αγωνίζεται σε ομάδα που συμμετέχει στο Champions League.

Έτσι λοιπόν κάθε μια από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους και Τότεναμ έχουν στα υπόψιν τους σοβαρά τον Κώστα Μανωλά για το προσεχές καλοκαίρι.

Και κρίνοντας με βάση τα δεδομένα αλλά και τα ρεπορτάζ του εξωτερικού , πιθανότατα οι "κόκκινοι διάβολοι" του Μόγιες είναι η ομάδα που συγκεντρώνει τα περισσότερα δεδομένα για κάνει κίνηση προς την πλευρά του κεντρικού αμυντικού των Πειραιωτών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ