ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανωλάς: "Δεν υπάρχει ντέρμπι τίτλου"

Μανωλάς: "Δεν υπάρχει ντέρμπι τίτλου"
Μανωλάς Φιγκερόα INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μανωλάς δήλωσε πως ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα την Ελλάδα και πως στο τέλος της σεζόν θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

"Ζούσαμε γι αυτό το παιχνίδι. Θέλαμε να κερδίσουμε και το καταφέραμε στο τέλος. Τώρα έχουμε δυο δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να τα πάρουμε και τα δυο. Όλα θα πάνε καλά", είπε αρχικά ο διεθνής αμυντικός.

Για το ματς, τόνισε: "Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και παρότι δεν ήμασταν καλοί απόψε με την ποιότητα μας καταφέραμε και κερδίσαμε".

Για τη δήλωση του Πράνιτς που μίλησε για την ποιότητα του Ολυμπιακού, είπε: "Έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με τη μεγαλύτερη ποιότητα. Στην Ελλάδα είμαστε οι καλύτεροι, αλλά και στην Ευρώπη μπορούμε να σταθούμε".

Για τα ματς με Μπενφίκα, είπε: "Είναι σημαντικό να κερδίσουμε την Μπενφίκα στο γήπεδο μας, αφού αν τα καταφέρουμε είμαστε με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. Αν αποδώσουμε όπως μπορούμε θα κερδίσουμε".

Τέλος για το ματς με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε: " Ντέρμπι τίτλου δεν υπάρχει. Στο τέλος ο Ολυμπιακός θα είναι πρωταθλητής γιατί έχει την καλύτερη ομάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ