ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανιάτης: "Συγχαρητήρια στην Ντόρτμουντ που ήρθε 4η"

Μανιάτης: "Συγχαρητήρια στην Ντόρτμουντ που ήρθε 4η"

Ο Γιάννης Μανιάτης ήταν απογοητευμένος από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν πήρε την πρόκριση για τους "16", ενώ άφησε σπόντες για την ανατροπή της Μαρσέιγ επί της Ντόρτμουντ.

Ο Μανιάτης στάθηκε στο γεγονός ότι χάθηκαν βαθμοί στο πρώτο ματς των ομίλων, κόντρα στη Μαρσέιγ στο "Καραϊσκάκης", ενώ για τη συνέχεια είπε πως πρέπει να είναι ακόμα καλύτερη η ομάδα.

Όσο για την Ντόρτμουντ, δήλωσε πως της άξιζε η 4η θέση στον όμιλο, αφήνοντας φυσικά υπονοούμενα για τον τρόπο που γύρισε η Μαρσέιγ το ματς στη Βεστφαλία.

Αναλυτικά όσα είπε:

" Το πρώτο παιχνίδι, κόντρα στη Μαρσέιγ, ήταν πολύ δύσκολο για μας. Δεν είχαμε παιχνίδια στα πόδια μας. Φταίει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στην Ντόρτμουντ, που πήρε την 4η θέση. Της άξιζε από την αρχή της διοργάνωσης. Προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να βοηθήσω τα υπόλοιπα παιδιά. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, να ηρεμήσουμε και πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια".

Μέλμπεργκ: "Είμαστε απογοητευμένοι"

Από τη μεριά του Όλοφ Μέλμπεργκ τόνισε: "Είμαστε απογοητευμένοι, επειδή εμείς κάναμε ότι έπρεπε στο δικό μας παιχνίδι". Για το Europa League δήλωσε: "Είμαστε ακόμη πολύ απογοητευμένοι και νομίζω ότι θα είναι έτσι για 1-2 ημέρες ακόμη. Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα πρέπει να περιμένουμε οπότε για το Europa League".

Για να προσθέσει: "Πιθανότατα να χάσαμε την πρόκριση στο πρώτο παιχνίδι. Ήταν η χειρότερη μας εμφάνιση. Μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς εκτός έδρας με τη Ντόρτμουντ και την Άρσεναλ, οπότε δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτά τα ματς. Ήμασταν άτυχοι και στα δύο. Με τις εμφανίσεις, όμως, περιμέναμε κάτι περισσότερο από την 3η θέση".

Τζεμπούρ: "Πληρώσαμε το πρώτο ματς με τη Μαρσέιγ"

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ μετά το τέλος του αγώνα με την Άρσεναλ, στάθηκε στις δηλώσεις του στο πρώτο παιχνίδι του Champions League, κόντρα στην Μαρσέιγ.

" Δώσαμε όλο ματς τον εαυτό αλλά παρόλο που κερδίσαμε, δεν καταφέραμε να προκριθούμε. Αξίζαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, εμείς δώσαμε τον καλύτερο εαυτό.

Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ματς με την Μαρσέιγ και αυτό το πληρώσαμε. Αν δεν παίξεις σε όλα τα ματς καλά, το πληρώνεις σε μια τέτοια διοργάνωση όπως το Champions League", είπε και πρόσθεσε:

" Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και θα κάνουμε καλή πορεία και σε αυτή τη διοργάνωση για να εκπροσωπήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Φουστέρ: "Δώσαμε ότι καλύτερο"

Ο Νταβίδ Φουστέρ από την πλευρά του ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα: " Είναι σκληρό που δεν προκριθήκαμε στους 16 του Champions League. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό σε όλα τα παιχνίδια.

Αντιμετωπίσαμε στα ίσα μεγάλους αντιπάλους, όπως είναι η Άρσεναλ, η Μαρσέιγ και η Ντόρτμουντ. Όμως τελικά δεν τα καταφέραμε. Το Europa League είναι η νέα διοργάνωση τώρα για εμάς. Όμως μετά το σημερινό παιχνίδι, έχουμε μια γλυκόπικρη γεύση".

Τοροσίδης: "Εμείς και ο κόσμος κάναμε το καθήκον μας"

Ο Βασίλης Τοροσίδης, τόνισε πως οι παίκτες και ο κόσμος έκαναν το καθήκον τους, ενώ χαρακτήρισε περίεργο τον αγώνα, της Ντόρτμουντ με την Μαρσέιγ.

Αρχικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού, είπε: " Είναι ένα περίεργο συναίσθημα, μια μεγάλη νίκη για την ομάδα μας αλλά και ταυτόχρονα μια πρόκριση που δεν ήρθε. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε, αυτά έχει το ποδόσφαιρο, αλλά πραγματικά δεν έχω λόγια".

Για το ματς της Ντόρτμουντ με την Μαρσέιγ είπε: " Εγώ είχα δει στο ημίχρονο το 2-0 της Ντόρτμουντ αλλά δεν πίστευα πως θα μπορούσε η Μαρσέιγ να γυρίσει αυτό το ματς. Αυτό που με φαίνεται περίεργο πως παρά την καθυστέρηση που είχαμε στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, μου κάνει εντύπωση πως ενώ το δικό μας είχε τελειώσει, αυτοί ακόμα έπαιζαν.

Αυτό μου φαίνεται περίεργο. Ειδικά γνωρίζοντας πως η UEFA είναι πολύ αυστηρή σε αυτά τα θέματα. Αυτό μου κάνει εντύπωση. Δεν λέω ότι πάει το μυαλό μου κάπου, αλλά μου φαίνεται τεράστια αυτή η καθυστέρηση.

Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έγινε αυτό. Είναι ένα ματς το οποίο πραγματικά δεν θέλω να δω. Τα δύο γκολ που τρώει η Ντόρτμουντ μου φαίνονται αστεία. Εμείς και ο κόσμος κάναμε το καθήκον μας, πλέον πρέπει να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα και φυσικά το Europa League και να προχωρήσουμε και εμείς".

Τέλος, ο Χαβίτο τόνισε: " Εμείς κάνουμε την δουλειά μας. Περιμέναμε να χάσει η Μαρσέιγ αλλά στο τελευταίο λεπτό κατάφερε και έβαλε γκολ. Είναι άσχημο να έχεις νικήσει και να βλέπεις στην τηλεόραση ότι έχει κερδίσει η Μαρσέιγ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ