ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανιάτης: "Πάμε για νίκη στην Κρήτη"

Μανιάτης: "Πάμε για νίκη στην Κρήτη"
INTIME SPORTS

Σύνθημα νίκης και στην Κρήτη έστειλε ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος στάθηκε στην αμυντική λειτουργία του ΟΦΗ.

Ο Γιάννης Μανιάτης, παραδέχτηκε πως το 1-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", δίνει πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στον τελικό, όμως ξεκαθάρισε πως ο επαναληπτικός θα είναι διαφορετικό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας μέσος, τόνισε πως ο ΟΦΗ έπαιξε πολύ αμυντικά στο Φάληρο, ενώ στο "Γεντί Κουλέ" θα δούμε πιο ανοιχτό παιχνίδι.

"Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου. Σήμερα ο ΟΦΗ μάς δυσκόλεψε πολύ και ο λόγος ήταν προφανής. Έπαιζε πολύ πίσω. Προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, προσπαθήσαμε όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες. Στο τέλος καταφέραμε και πετύχαμε ένα γκολ. Αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα για το δεύτερο παιχνίδι.

Πιστεύω ότι το ματς στην Κρήτη θα είναι πιο ανοικτό και από τις δύο πλευρές, γιατί θα αναγκαστεί ο ΟΦΗ να ανοιχτεί. Εμείς θα πάμε για να κερδίσουμε όπως κάνουμε σε κάθε ματς. Έχουμε τις δυνατότητες να το καταφέρουμε, γιατί η ομάδα θέλει πολύ να προκριθεί στον τελικό", υπογράμμισε αρχικά.

Για την κούραση: "Κατ' αρχήν υπάρχει πληρέστατο ρόστερ, κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να βοηθήσει. Σήμερα δεν φάνηκε τόσο πολύ η κούραση. Κάποια στιγμή δείξαμε κάποια σημάδια κόπωσης. Πιέσαμε από την αρχή ψηλά και το δείξαμε. Μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των εναπομείναντων αγώνων".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ