ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανιάτης: "Μεγάλη νίκη, συνεχίζουμε"

Μανιάτης: "Μεγάλη νίκη, συνεχίζουμε"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μανιάτης αφιέρωσε την νίκη επί του Παναθηναϊκού στον κόσμο της ομάδας και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ τόνισε πως το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι γεμάτο και έχει την δυνατότητα να αντεπεξέλθει σε συνεχόμενα παιχνίδια.

"Έχουμε μια γεμάτη ομάδα, όλοι μπορούν να βοηθήσουν και αυτό φαίνεται σε κάθε ματς. Θα υπάρχει κούραση με την Μπενφίκα, αλλά είμαστε έτοιμοι. Είμαστε επαγγελματίες και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει στην Τρίτη (σ.σ. Champions League με την Μπενφίκα). Μπορεί να μην κάναμε ιδιαίτερα καλό παιχνίδι σήμερα, αλλά πήραμε μια μεγάλη νίκη σε εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό", τόνισε αρχικά ο Μανιάτης μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι και στη συνέχεια αφιέρωσε την επιτυχία του Ολυμπιακού στον κόσμο της ομάδας και τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

"Είναι τιμή για εμένα να φοράω το περιβραχιόνιο του Ολυμπιακού, με γεμίζει ευθύνες και θέλω να προσφέρω συνέχεια στην ομάδα μου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως πως ο πραγματικός αρχηγός μας είναι ο Αβραάμ, είναι ο ηγέτης μας και τον περιμένουμε να επανέλθει.

Την νίκη επί του Παναθηναϊκού την αφιερώνουμε στον κόσμο και τον πρόεδρο μας. Έχουμε δύο ακόμη δύσκολα ματς στην συνέχεια (σ.σ. Μπενφίκα 2/11 και ΠΑΟΚ 10/11, αμφότερα στο Φάληρο), όπου θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την νίκη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ