ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μακούν: "Το Καραϊσκάκης κρίνει την πρόκριση"

Μακούν: "Το Καραϊσκάκης κρίνει την πρόκριση"
INTIME SPORTS

Ο Ζαν Μακούν χαρακτήρισε εξαιρετική ομάδα την Παρί Σαν Ζερμέν όμως ξεκαθάρισε πως στο "Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει τους πάντες

"Κάθε κλήρωση στην Ευρώπη είναι δύσκολη. Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού είναι ομάδες με ιστορία και ποιότητα. Η Παρί, ειδικότερα, την οποία και γνωρίζω καλύτερα, είναι μια ομάδα με παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Έχει τον Ιμπραχίμοβιτς, τον Τιάγκο Σίλβα και τον Λαβέτσι, ενώ προστέθηκε και ο Καβάνι.", είπε αρχικά ο 30άχρονος άσος στην Real News για την Παρί Σαν Ζερμέν.

Για την ποιότητα της Παρί, τόνισε : "Μιλάμε για απίστευτους παίκτες. Το ποδόσφαιρο, όμως, είναι ομαδικό σπορ. Ειδικά, στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Θα έχει δύσκολο βράδυ εκεί η Παρί, όπως και όλες οι άλλες ομάδες του ομίλου.

Αν ο Ολυμπιακός είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος στα ματς στο γήπεδό του, μπορεί τα πάντα και φυσικά την πρόκριση. Θα είμαι σίγουρα στο πλευρό του με τη σκέψη μου".

Κλείνοντας για τον Γκαετάν Μπονγκ, είπε: "Είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι πολύ αθλητικός και παράλληλα έχει καλή πάσα. Είναι εξαιρετικός αμυντικά και μπορεί να τρέξει την πλευρά και να πασάρει στην περιοχή προς τον επιθετικό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ