ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μακούν: "Θέλω να μείνω"

Μακούν: "Θέλω να μείνω"
INTIME SPORTS

Ο Ζαν Μακούν επιθυμεί να παραμείνει στον Ολυμπιακό και μετά το καλοκαίρι. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Ο Ζαν Μακούν επέστρεψε στην ενεργό δράση στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε τον εμπιστεύτηκε και ο άσος των "ερυθρόλευκων" δεν έκρυψε σε δηλώσεις του την ικανοποίηση του για τα λεπτά συμμετοχής που πήρε ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να ανανεώσει το συμβόλαιο του στον Ολυμπιακό.

Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στους ευρωπαϊκούς στόχους του Ολυμπιακού λέγοντας χαρακτηριστικά: " Ελπίζω να πάμε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ".

" Η αλήθεια είναι ότι μου έλειψαν οι αγώνες. Ήμουν σαν... λιοντάρι στο κλουβί αυτό το διάστημα που δεν μπορούσα να προσφέρω στην ομάδα. Δεν είμαι ακόμη απόλυτα έτοιμος, αλλά στα επόμενα ματς θα δείτε τον πραγματικό Μακούν.

Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας, αλλά θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκες τη χρονιά και είναι σίγουρα σημαντικό που έχασε βαθμούς ο Παναθηναϊκός. Νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο και θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχουμε τους στόχους μας", ήταν οι αρχικές δηλώσεις του.

Όσον αφορά την Ευρώπη τόνισε: " Ελπίζω να πάμε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ".

Για το μέλλον του στον Ολυμπιακό είπε: " Mακάρι να μείνω. Είναι καλά στον Ολυμπιακό και θέλω να μείνω και μετά το καλοκαίρι".

Η διοίκηση του Ολυμπιακού προτίθεται να κρατήσει τον Μακούν, ωστόσο η οψιόν αγοράς φθάνει τα 4 εκατομμύρια ευρώ και οι Πειραιώτες θα πρέπει να μειώσουν το ποσό και να πιέσουν την Αστόν Βίλα προς αυτή την κατεύθυνση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ