ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λύση εντός της ομάδας ο αντι-Τοροσίδης

Λύση εντός της ομάδας ο αντι-Τοροσίδης
Ντιακιτέ INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Τοροσίδης είναι πιθανό να αποχωρήσει ακόμα και τον Γενάρη από τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να τον αντικαθιστούν από παίκτη που βρίσκεται στο ρόστερ. Ακούγεται πάλι για Σκόνδρα.

Το πρώτο σίριαλ του Ιανουαρίου τελείωσε θυμίζοντας αρκετά την αμερικανική τηλεοπτική σειρά Lost, καθώς άφησε τους μισούς ευχαριστημένους και τους άλλους μισούς γεμάτους απορίες.

Όπως και να έχει ο Βασίλης Τοροσίδης θα αποτελέσει κι επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά από έξι χρόνια, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί ακόμα και κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου ( πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στην Ρόμα).

Πλέον η διοίκηση των ερυθρόλευκων ψάχνει να βρει την ιδανική λύση για το δεξί άκρο της άμυνας, καθώς ακόμα κι αν παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι ο Τοροσίδης είναι πιθανό να κάτσει στον πάγκο σε πολλά παιχνίδια.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν τρεις ποδοσφαιριστές μπορούν να καλύψουν το κενό του 27άχρονου άσου. Μανιάτης, Ντιεκιτέ και Μοδέστο. Ο πρώτος ξεκίνησε στον Πανιώνιο ως δεξιός οπισθοφύλακας και στη συνέχεια (επί Στόρε, Λεμονή) αγωνίστηκε με επιτυχία ως αμυντικός μέσος, άρα γνωρίζει καλά τη θέση.

Ο Ντιακιτέ άφησε καλές εντυπώσεις στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ με την Άρσεναλ, όμως με την Καβάλα προβλημάτισε και τέλος ο Μοδέστο είναι μία "τίμια" λύση για την άμυνα, αλλά υστερεί αρκετά στο επιθετικό κομμάτι.

Δύσκολο να γίνει κάποια μεταγραφή

Το ενδεχόμενο ενίσχυσης τον Ιανουάριο θεωρείται απίθανο, αφού στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ ξεκαθάρισαν πως ο Πίνο είναι η μοναδική μεταγραφή της ομάδας. Μην αποκλείσουμε ωστόσο το ενδεχόμενο για νέο μπάσιμο του Ολυμπιακού για τον Σκόνδρα, ειδικά στην περίπτωση που ο 22άχρονος άσος δεν πάει στο Βέλγιο.

Μάλιστα από το βράδυ της Κυριακής, μετά την ανακοίνωση του Τοροσίδη, άρχισε να ακούγεται και πάλι το όνομα του αρχηγού του Ατρόμητου ο οποίος μένει ελεύθερος τον άλλο Ιανουάριο.

Με δεδομένη μάλιστα τη στασιμότητα στο θέμα δανεισμού του Τάτου στον ΟΦΗ (η Κρητική ομάδα και ο παίκτης τα έχουν βρει σε όλα και περιμένουν να ολοκληρωθεί την Δευτέρα), τα σενάρια έχουν πάρει... φωτιά ενόψει του καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης: Πήγε στα αποδυτήρια για τον Νικοπολίδη ο Σ. Κόκκαλης, Την Δευτέρα τελειώνει του Τάτου, Ο εξαιρετικός Ζαρντίμ και οι Ισπανοί αντικαταστάτες, Λύση εντός της ομάδας ο αντι-Τοροσίδης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ