ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυνηγάει το όνειρο στο Αμβούργο!

Κυνηγάει το όνειρο στο Αμβούργο!
Ψυχογιός INTIME SPORTS

Ο Νείλος Ψυχογιός, που ανήκει στον Ολυμπιακό, δοκιμάζεται σύμφωνα με πληροφορίες στο Αμβούργο. Ποιος είναι ο 20χρονος ακραίος επιθετικός, που στο πρώτο μισό της σεζόν έπαιξε στον Φωστήρα...

Εδώ και μερικές μέρες ο Νείλος Ψυχογιός βρίσκεται στη Γερμανία για λογαριασμού του Αμβούργου. Πρόκειται για ακραίο επιθετικό, ο οποίος είναι γεννημένος στις 19 Σεπτεμβρίου το 1995 και ανήκει στον Ολυμπιακό.

Το πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στον Φωστήρα, από τον οποίο ωστόσο αποχώρησε έπειτα από πέντε συμμετοχές. Στον Ολυμπιακό πήγε σε ηλικία 18 ετών, αφήνοντας τον Αστέρα Βάρης. Στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, ωστόσο, καθώς γρήγορα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο πόδι. Κυκλοφορούσε επί μήνες με πατερίτσες.

Η σημαντική για τον πιτσιρικά επιστροφή καταγράφηκε στις Νοεμβρίου του 2013, σε φιλικό παιχνίδι των Νέων του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Κορωπί, όπου οι Πειραιώτες είχαν νικήσει με 5-0. Ο Ψυχογιός όχι μόνο αγωνίστηκε, αλλά κατάφερε κιόλας να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ακολούθησε μια εξαιρετική σεζόν, η περσινή, κατά την οποία ξεχώρισε με την Κ20 των ''ερυθρόλευκων'' στο πρωτάθλημα, στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων και στο 76ο ''Blue Stars/FIFA Youth Cup''.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες, δοκιμάζεται στο Αμβούργο, με την ελπίδα να πείσει για την αξία του και να παραμείνει στη γερμανική ομάδα. Μετά τον Νίκο Ιωαννίδη, που είχε παραχωρηθεί κατά το παρελθόν σε Χάνσα Ροστόκ και τώρα στη Ντόρτμουντ, ήρθε η σειρά του Ψυχογιού να δοκιμάσει την τύχη του στη Γερμανία!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ