ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κύπελλο και γλέντι στον Καρρά

Κύπελλο και γλέντι στον Καρρά

Το "ερυθρόλευκο" πάρτι συνεχίστηκε μετά το Καραϊσκάκη, στο γειτονικό με το φαληρικό στάδιο νυχτερινό κέντρο, όπου η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, η ποδοσφαιρική ομάδα και οι φίλοι της πανηγύριζαν μέχρι το πρωί.

Το γλέντι του Ολυμπιακού για τον 38ο τίτλο, κράτησε μέχρι το πρωί. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε "κλείσει" ολόκληρο το "Θέατρο", το νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονται ο Βασίλης Καρράς και η Έλλη Κοκκίνου, για τους πιστούς φίλους της ομάδας, VIP προσκεκλημένους και βέβαια την ίδια την ποδοσφαιρική ομάδα, που γλέντησε με την ψυχή της, την κατάκτηση του τροπαίου.

Από τη 1 μετά τα μεσάνυχτα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, οι ολυμπιακοί γιόρτασαν το πρωτάθλημα, σα να ήταν ...το πρώτο, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τους παίκτες να γεύονται τη χαρά της επιτυχίας.

Βετεράνοι, οπαδοί και άνθρωποι της ΠΑΕ, ήταν όλοι εκεί. Μαζί, βέβαια, με το Κύπελλο του πρωταθλητή, που έκανε το γύρο των τραπεζιών, φωτογραφήθηκε σχεδόν με όλους τους θαμώνες.

Το πρόγραμμα διακόπηκε ουκ ολίγες φορές, από τα συνθήματα των φίλων του Ολυμπιακού , που πανηγύρισαν με την καρδιά τους την κατάκτηση του τίτλου.

Κύπελλο και γλέντι στον Καρρά

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το γλέντι του Ολυμπιακού.

Get the party starting...

Οι αφίξεις άρχισαν λίγο μετά τη μια το βράδυ. Λογικό, αφού η φιέστα κράτησε αρκετές ώρες κι οι ποδοσφαιριστές, αλλά και το τεχνικό τιμ έπρεπε να επιστρέψουν σπίτια τους και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τη νυχτερινή έξοδο!

Το χώρο είχε ζεσταίνει μικρή μερίδα φιλάθλων που έδωσε... χειροκρότημα, θέλοντας να εισπράξει φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Από τους πρώτους που έδωσαν το παρών ήταν ο Αντώνης Νικοπολίδης , το πρώτο της βραδιάς, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του.

Το μεγάλο αρχηγό του Ολυμπιακού, ακολούθησε ο πρόεδρος της ομάδας, Ευάγγελος Μαρινάκης , ο οποίος κατευθύνθηκε προς το κέντρο μαζί με την παρέα του. Φυσικά, μόλις μπήκε μέσα γνώρισε την αποθέωση.

Τα συνθήματα "το λιμάνι είναι βαθύ", "Ολυμπιακός, Ολυμπιακός", "Ποτέ ξανά, ποτέ ξανά..." κι άλλα διέκοπταν το πρόγραμμα των τραγουδιστών που φυσικά έδιναν το βήμα στην Ολυμπιακή οικογένεια να παίξει το δικό της ρεπερτόριο.

"Κοκκίνησε" το μαγαζί

Η Έλλη Κοκκίνου βγήκε λίγο πριν τις 2:00 στην πίστα. Το κέφι και ο λοουλουδόπουλος ξεκίνησαν να απογειώνονται, ενώ το τρόπαιο του πρωταθλήματος έφερνε βόλτα από τα τραπέζια στην πίστα.

Οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού με μπροστάρη τον Τάκη Τσουκαλά για ακόμη μια φορά έδιναν τον παλμό και οι υπόλοιποι ακολουθούσαν από τη θέση που καθόντουσαν, μετατρέποντας το "Θέατρο" σε μια μικρογραφία του "Γ. Καραϊσκάκης".

"Νύχτα ξελογιάστρα..."

Η βραδιά συνεχιζόταν με αμείωτο κέφι! Τα περισσότερα λουλούδια "απογειώθηκαν" όταν έκανε την εμφάνιση του στην πίστα ο Βασίλης Καρράς. Λουλούδια, συνθήματα και ... τρέλα. Τρέλα για το 38ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού , όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να αποτελέσει την αρχή για τα άλλα 20!

Ο γνωστός τραγουδιστής στο μικρόφωνο δεν ξέχασε τον Κόκκαλη, λέγοντας συγκεκριμένα: " Μην ξεχνάμε τον κύριο Κόκκαλη, που άφησε μια πολύ καλή ομάδα για να την αναλάβει ο κύριος Μαρινάκης, όπου συνεχίσει να έχει μια πολύ αξιόλογη ομάδα".

Φυσικά δεν παρέβλεψε να δώσει και συγχαρητήρια, τονίζοντας ότι "πρέπει να δίνονται σ' αυτούς που τα αξίζουν'".

Να σημειωθεί ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης πέρασε την περισσότερη ώρα της βραδιάς με τον Εδουάρδο Μαθία, που θα αναλάβει την επόμενη χρονιά χρέη τεχνικού διευθυντή.

Οι τελευταίοι από τους παίκτες του Ολυμπιακού έφυγαν λίγο μετά τις τέσσερις. Οι ξένοι (Ριέρα, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Μοδεστό, Ραούλ Μπράβο) έδειχναν να απολαμβάνουν το γλέντι με τη ψυχή τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ