ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξένο σώμα ο Ντιόγκο στον Ολυμπιακό

Ξένο σώμα ο Ντιόγκο στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Ντιόγκο είναι πλέον εκτός ομάδας, αφού στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να προπονείται μόνος του και να κληθεί σε απολογία λόγω αδιαφορίας!

Η πρώτη μεγάλη κίνηση για να μπει μπρος στο διαζύγιο ανάμεσα στον Ντιόγκο και στον Ολυμπιακό είναι γεγονός, αφού ο Βραζιλιάνος επιθετικός μπαίνει πλέον σε "καραντίνα" σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του RedPlanet.gr !

Ο 25χρονος άσος όχι μόνο δεν έχει πείσει τον προπονητή του για τις ικανότητές του, αλλά σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ έχει δείξει μεγάλη αδιαφορία και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποφάσισε να τον αφήσει εκτός ομάδας.

Ο Πορτογάλος προπονητής, ήταν απογοητευμένος και θυμωμένος με την εικόνα που παρουσίαζε ο Ντιόγκο στις προπονήσεις και αποφάσισε να του δείξει την πόρτα της εξόδου.

Ο Βραζιλιάνος ενημερώθηκε από τον προπονητή του για το γεγονός πως θα προπονείται από δω και στο εξής μόνος του, ενώ θα κληθεί σε απολογία και από την διοίκηση λόγω αδιαφορίας.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι προσπάθησαν να πουλήσουν τον Βραζιλιάνο όμως δεν βρέθηκε ομάδα να τον αγοράσει και το παράδοξο είναι πως συμπεριλήφθηκε στην λίστα για τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και φτάνουμε στο σήμερα, όπου ο Ντιόγκο έχει αγωνιστεί μόλις επτά λεπτά (στο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο) και πλέον αντικρίζει την πόρτα της εξόδου. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, όμως το διαζύγιο φαίνεται πως θα παρθεί αρκετούς μήνες πριν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντιόγκο ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2008 επί διοίκησης Σωκράτη Κόκκαλη, που σπατάλησε περίπου 10.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει, όμως η επένδυση αποδείχθηκε πέρα ως πέρα αποτυχημένη, έστω κι αν την πρώτη χρονιά έβγαλε μάτια...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ