ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκινάει η προετοιμασία για τα (νέα) σερί ματς

Ξεκινάει η προετοιμασία για τα (νέα) σερί ματς
INTIME SPORTS

Τελευταία ημέρα ξεκούρασης για τους παίκτες του Ολυμπιακού καθώς από την Τετάρτη επιστρέφουν στις προπονήσεις. Τέσσερα ματς σε δέκα ημέρες περιμένουν τους ερυθρόλευκους.

Τις τελευταίες ώρες ξεκούρασης απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού καθώς το απόγευμα της Τετάρτης (28/12, 19:00) επιστρέφουν στις προπονήσεις στο Ρέντη.

Ο Τζεμπούρ , ο Μέγιερι και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε είχαν στην διάθεσή τους έξι μέρες ρεπό για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους μετά από μια μακρά περίοδο με αγώνες Τετάρτη-Κυριακή.

Μόνο που το σκηνικό με τα συνεχή παιχνίδια δεν πρόκειται να απουσιάσει και στις αρχές του 2012, με την διαφορά βέβαια ότι από τα 4 ματς που έχουν να δώσουν οι ερυθρόλευκοι μέσα σε 10 ημέρες απουσιάζει κάποιο ντέρμπι, όπως και οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Αναλυτικά τα 4 σερί ματς:

04/01 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

08/01 ΔΟΞΑ ΔΡ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

11/01 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Κύπελλο)

14/01 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Θεωρητικά το πιο δύσκολο παιχνίδι είναι αυτό της πρεμιέρας του 2012 με τον δυνατό Ατρόμητο στο Καραϊσκάκης. Ωστόσο στο Λιμάνι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο απωλειών εκτός προγράμματος, ούτε φυσικά εκπλήξεων μεγατόνων στο Κύπελλο, γι' αυτό ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει στο μυαλό του μόνο την κατάλληλη προετοιμασία για αυτά τα ματς η οποία όπως είπαμε αρχίζει αύριο.

Το θετικό στοιχείο φυσικά για τον Βάσκο τεχνικό είναι οι πολλές λύσεις που έχει στη διάθεσή του, κάτι που φάνηκε και στα συνεχόμενα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα. Λύσεις που αναμένονται να αυξηθούν με την επιστροφή των τραυματιών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ