ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκαθαρίζει την Δευτέρα το ρόστερ

Ξεκαθαρίζει την Δευτέρα το ρόστερ
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός πετά την Τρίτη για Ολλανδία και την Δευτέρα αναμένεται να μάθουμε ποιοι παίκτες θα κοπούν από την αποστολή.

Η κρίσιμη μέρα έφτασε και η αγωνία των παικτών του Ολυμπιακού θα λάβει τέλος, όσον αφορά τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή για την Ολλανδία.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είδε όλους τους παίκτες εν δράσει στα φιλικά ματς τόσο στην Αυστρία όσο και στην Πορτογαλία και πλέον μένει να μάθουμε την απόφαση του.

Ουσιαστικά έξι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην κόκκινη ζώνη. Αναφερόμαστε στους: Σουμπίνιο, Ντιόγκο, Τάτο, Ντιελνά, Ποτουρίδη, Παπάζογλου, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και κάποια άλλη έκπληξη στα ονόματα με ποδοσφαιριστή που δεν έπεισε στην προετοιμασία.

Πρέπει να πούμε πως, λογικά, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ και Μιραλάς θα βρεθούν στην Ολλανδία, ενώ ενδιαφέρον έχει να δούμε αν στις επιλογές θα βρίσκεται και ο Ζαραδούκας μετά το σοβαρό τραυματισμό που πέρασε.

Ξεκαθαρίζουν και τα μεταγραφικά

Πλέον μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα των μεταγραφών, με τον Ζαρντίμ να έχει ζητήσει την απόκτηση ενός μέσου κι ενός κεντρικού αμυντικού. Το όνομα του Μέλμπεργκ καλό είναι να μην το ξεγράφουμε, αφού δημοσιεύματα από την Σκανδιναβία τον φέρνουν πάλι στον Ολυμπιακό.

Εσείς διαβάστε: Επίκειται ξεκαθάρισμα στον Ολυμπιακό, Φέισα: "Ήρθε η ώρα να βοηθήσω", Έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ