ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίκειται ξεκαθάρισμα στον Ολυμπιακό

Επίκειται ξεκαθάρισμα στον Ολυμπιακό
Ζαρντίμ

Σημαντική μέρα είναι η Δευτέρα (30/7) για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Λεάντρο Ζαρντίμ αναμένεται να ανακοινώσει τους παίκτες που δεν είναι στα πλάνα του. Διαβάστε ποιοι ενδέχεται να είναι αυτοί.

Έτοιμος να ξεσκαρτάρει το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Πορτογάλος έχει βγάλει τα συμπεράσματά του για το υλικό της ομάδας του και πλέον είναι σε θέση να γνωρίζει ποιοι παίκτες δεν του κάνουν.

Έτσι τη Δευτέρα (30/7) θα συναντηθεί με τον Γιάννη Βρέντζο, Διευθύνοντα Σύμβουλο, και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, υπεύθυνο του τμήματος σκάουτινγκ, προκειμένου να τους ενημερώσει για τους ποδοσφαιριστές που δε θα ήθελε να παραμείνουν στις τάξης του συλλόγου.

Ο 38χρονος τεχνικός επιθυμεί ένα ευέλικτο ρόστερ με 24-25 παίκτες. Αυτή τη στιγμή μπορεί ο Ζαρντίμ να δουλεύει με 24 παίκτες, αλλά στην Ολλανδία θα προστεθούν και οι Λεάντρο Γκρέκο, Κέβιν Μιραλάς, Αριέλ Ιμπαγάσα και Νταβίδ Φουστέρ. Συνεπώς, είναι δεδομένο πως πρέπει να "κοπούν" κάποιοι, καθώς την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αποκτήσει κι άλλους παίκτες.

Να σημειωθεί πως ο Ζαρντίμ αναμένεται να ενημερώσει τη διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ πως δεν έχει στα πλάνα του τέσσερις παίκτες. Υποψήφιοι είναι οι Σουμπίνιο, Ντιόγκο, Ανδρέας Τάτος, Κλοντ Ντιελνά, Γιάννης Ποτουρίδης και Τάσος Παπάζογλου, οι οποίοι είτε δεν έπεισαν με την παρουσία τους στην προετοιμασία είτε υπάρχει υπεροπλία στη θέση που αγωνίζονται. Τέλος, οι τέσσερις εκ των προαναφερθέντων που θα "κοπούν" αναμένεται να δοθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ