ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κρυψίνους ο Μπέντο ενόψει ΑΕΛ!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Μπέντο EUROKINISSI SPORTS

Όλα ανοικτά τα έχει αφήσει ο Πάουλο Μπέντο για τον τρόπο με τον οποίο θα κατεβάσει τον Ολυμπιακό κόντρα στην Λάρισα (11/2, 19.30). Το προβάδισμα του Ρέτσου και η τετράδα στην άμυνα που θεωρείται δεδομένη.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που ο Πάουλο Μπέντο παραμονή ενός αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου φρόντισε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του. Και είναι κρυψίνους όχι μόνο για τα πρόσωπα στα οποία σκοπεύει να δώσει φανέλα βασικού, αλλά ακόμα και για το σύστημα με το οποίο σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΛ (11/2, 19.30)!

Στο αρχικό άκουσμα της είδησης ότι ο Ανσαριφάρντ, ο Ιντέγιε και ο Καρντόσο είναι στην αποστολή, το μυαλό όλων πήγε στο... 4-4-2. Με ρόμβο ή όχι μικρή σημασία έχει. Το πιθανότερο ήταν με ρόμβο. Εδώ όμως υπάρχει ένα μεγάλο "αλλά".

Ο Μπέντο δεν δοκίμασε τίποτα στην τελευταία προπόνηση που να έχει σχέση με 4-4-2! Επίσης, δεν ήταν ξεκάθαρος κι αν σκοπεύει να πάει με το κλασικό 4-2-3-1! Σας μπερδέψαμε; Οι παίκτες να δείτε πώς μπερδεύτηκαν, από τη στιγμή που δεν έγινε κάποια άσκηση τακτικής που να "φωτογράφιζε" τις προθέσεις του Μπέντο...

Όσο για οικογενειακό διπλό; Ούτε λόγος! Είχε κάποιες ασκήσεις 8Χ8, εκεί όπου φάνηκε σε ορισμένες περιπτώσεις να προτιμάει το 4-2-3-1 και όχι το σχήμα με δύο επιθετικούς. Και πάλι όμως, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι ακριβώς έχει στο μυαλό του.

Οι μόνοι σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι Καπίνο, Παρέδες, Μποτία, Βιάνα και Ντε λα Μπέγια, με οποιοδήποτε σύστημα κι αν παραταχθεί ο Ολυμπιακός.

Από εκεί και πέρα, ο Ρέτσος έχει το σαφέστατο προβάδισμα έναντι του Ρομαό για τον ρόλο του "κόφτη" και ο Μπουχαλάκης από την πλευρά του συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες επίσης να βρεθεί στην ενδεκάδα, είτε στο 4-4-2, είτε στο 4-2-3-1!

Ο... κακός χαμός θα γίνει από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Στο σχήμα με τους δύο επιθετικούς θα προτιμηθούν οι Ιντέγε και Ανσαριφάρντ. Στο σχήμα με τον έναν επιθετικό θα βρεθεί ο Ιντέγε στην κορυφή και ο Ανσαριφάρντ στον πάγκο. Ο δε Φορτούνης με κάποιον τρόπο μπορεί να χωρέσει και στο 4-4-2, καθώς σαν να φαίνεται ότι θα δώσει κάποιες ανάσες ο Μπέντο στον Ανδρούτσο.

Για να μην πολυλογούμε και σας μπερδεύουμε άλλο, θα σας παρουσιάσουμε τις πιθανές ενδεκάδες ανάλογα με το σύστημα που σκοπεύει ο Μπέντο να κατεβάσει απόψε (11/2, 19.30) τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Στο 4-2-3-1 αναμένεται να παίξουν οι Καπίνο – Παρέδες, Μποτία, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια – Ρέτσος, Μπουχαλάκης – Ελιουνούσι, Φορτούνης, Σεμπά – Ιντέγε.

Στο 4-4-2 αναμένεται να βρεθούν στην ενδεκάδα οι Καπίνο – Παρέδες, Μποτία, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια – Ρέτσος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Σεμπά – Ιντέγε, Ανσαριφάρντ.

Μοιάζει δηλαδή να "παίζεται" μία θέση ανάμεσα σε Ελιουνούσι και Ανσαριφάρντ! Και πάλι όμως όλα αυτά, τα αναφέρουμε με επιφύλαξη, γιατί πολύ απλά ο Μπέντο δεν έδειξε απολύτως τίποτα στην τελευταία προπόνηση. Ίσως στο χαλάρωμα που θα κάνει το πρωί του Σαββάτου (11/2) να "φωτογραφίσει" την ενδεκάδα...

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ