ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοβάσεβιτς:"Μυστικό οι παίκτες που παρακολουθώ"

Κοβάσεβιτς:"Μυστικό οι παίκτες που παρακολουθώ"
INTIME SPORTS

Το εγκώμιο του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη έπλεξε ο αρχισκάουτερ του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να αποκτήσουν οι "ερυθρόλευκοι", ποδοσφαιριστή από την σερβική αγορά.

Ο Κοβάσεβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της πατρίδας του sportal όπου αναφέρθηκε στη μέχρι στιγμής συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, τον ρόλο του στην ομάδα, αλλά και τις σχέσεις του με τον σύλλογο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο παλαίμαχος φορ χαρακτήρισε τον εαυτό του στρατιώτη του Ολυμπιακού.

"Είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού. Δεν έχει σημασία πως μεταφράζεται ακριβώς η θέση που κατέχω, είμαι εδώ για να βοηθήσω τον πρόεδρο και τον σύλλογο να φτάσουν σε ένα υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ξεκινήσαμε σε αυτό το πρότζεκτ μαζί και θέλω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

" Είναι ένας νέος, μοντέρνος και πολύ ικανός άνθρωπος, με τον οποίο είμαι στην ευχάριστη θέση να συνεργάζομαι. Από κι έπειτα δέχομαι την κάθε αρμοδιότητα, αρκεί να είναι για το συμφέρον της ομάδας".

Ο Κοβάσεβιτς αναφέρθηκε και στους παίκτες που παρακολουθεί διά ζώσης.

" Η δουλειά μου είναι να παρακολουθώ τους ταλαντούχους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Έτσι δεν είναι και μεγάλη έκπληξη ότι συχνά βρίσκομαι στο Βελιγράδι, καθώς η Σερβία ήταν πάντα και θα συνεχίσει να είναι μια πηγή ταλαντούχων παικτών.

Υπάρχουν και πιο μικροί σύλλογοι, όπως η Προλετέρ, η ΟΦΚ Βελιγραδίου, η Ραντ, αλλά και ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτίζαν".

Παρά τις πιέσεις του Σέρβου δημοσιογράφου δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιοι είναι οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι υπό προϋποθέσεις θα ενδιέφεραν τους πρωταθλητές Ελλάδας.

" Είναι μυστικό. Με τον Ερυθρό Αστέρα έχουμε εξαιρετικές σχέσεις και ελπίζω στο μέλλον οι καλύτεροι του παίκτες να έρθουν στον Πειραιά.

Και αν θα γίνει αυτό το καλοκαίρι και ποιος θα έρθει, προς το παρών δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να αποκαλύψω το μυστικό!".

Ο Κοβάσεβιτς αναφέρθηκε και στη φετινή παρουσία των "ερυθρολεύκων" στην Ευρώπη.

" Όλοι στον σύλλογο είναι πολύ χαρούμενοι με τη σεζόν. Νομίζω πως δικαιούμαστε να περάσουμε (σ.σ. από την φάση των ομίλων), το ίδιο κόντρα στην Μέταλιστ (για το Europa League) αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε.

Έτσι είναι η ζωή και μας απέκλεισε ένας Σέρβος με ουκρανικό διαβατήριο, ο Μάρκο Ντέβιτς".

Όσο για την παραμονή του συμπατριώτη του, Μάρκο Πάντελιτς;

" Ο "Πάντα" εδώ τα κατάφερε θαυμάσια. Πέτυχε γκολ, έπαιξε καλά και όλοι στην ομάδα είναι ευχαριστημένοι από την παρουσία του".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ