ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοντρέρας: "Το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος"

Κοντρέρας: "Το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος"
INTIME SPORTS

Ο Πάμπλο Κοντρέρας δήλωσε σε ΜΜΕ της Χιλής ότι η σεζόν του στον Ολυμπιακό κυλάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τόνισε πως ο μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Σε ΜΜΕ της πατρίδας του μίλησε ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός στόπερ δήλωσε πως είναι ύψιστη τιμή για εκείνον το να αγωνίζεται με την εθνική του ομάδα, ενώ επεσήμανε πως τα περνάει υπέροχα στην Ελλάδα, τονίζοντας πως ο μεγάλος του στόχος με τον Ολυμπιακό είναι το πρωτάθλημα.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας, μεταξύ άλλων, σχολίασε: "Έχουν μείνει λίγες μέρες μέχρι την γέννηση του τρίτου παιδιού μου.

Με την γυναίκα μου είμαστε ιδιαίτερα ανυπόμονοι και ενθουσιασμένοι για το γεγονός, ειδικότερα γιατί αποφασίσαμε να γεννηθεί στην Ελλάδα, γιατί ήταν πολύ δύσκολο να ταξιδέψουμε πίσω στη Χιλή στις αρχές του χρόνου.

Το 2013 είναι ξεχωριστό για εμένα. Δεν μπορώ να παραπονεθώ για όλα αυτά που ζω, τόσο οικογενειακά, όσο και επαγγελματικά.

Η σεζόν στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό κυλάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ελπίζω να ολοκληρωθεί όπως η περασμένη μου σεζόν με την Κόλο-Κόλο, που παρά τα κάποια προβλήματα τραυματισμών αντιμετώπισα, έπαιζα αρκετά συχνά.

Με τον Ολυμπιακό είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους. Ο μεγάλος στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, έχουμε ένα πλεονέκτημα και ελπίζουμε αυτό το προβάδισμα να το διατηρήσουμε έως το τέλος".

Τέλος, ο Πάμπλο Κοντρέρας αναφέρθηκε στην παρουσία του στην εθνική ομάδα της Χιλής, τονίζοντας πως για εκείνον είναι ύψιστη τιμή το να αγωνίζεται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ