ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Κοντά στον Ολυμπιακό ο Ολαϊτάν"

"Κοντά στον Ολυμπιακό ο Ολαϊτάν"
Ολαϊτάν INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, παραδέχθηκε πως ο Μάικλ Ολαϊτάν είναι μία ανάσα από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει ο Ολυμπιακός με τους Ντε Βινσέντι και Ολαϊτάν να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του Πειραιά.

Για τον Νιγηριανό άσο μίλησε στο "ΦΩΣ" ο προπονητής του, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι είναι μία ανάσα από την απόκτηση του.

"Γνωρίζω επειδή ξέρω ότι ο παίκτης είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό και τελικά εκεί θα καταλήξει, μπορώ να πω τούτο: Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχασε μία χρυσή ευκαιρία να εντάξει στο δυναμικό του έναν πολύτιμο ποδοσφαιριστή με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης.

Και το λέω αυτό επειδή γνωρίζω από πρώτο χέρι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ γι' αυτό το παιδί. Όμοιο ταλέντο στην ηλικία του δεν έχω γνωρίσει άλλο μέχρι στιγμής", είπε ο τεχνικός της "βασίλισσας".

Για τον χαρακτήρα τυ 19άχρονου άσου, δήλωσε: "Επειδή έχω γιο στην ηλικία του, θα πως ότι είναι παιδί στη συμπεριφορά και στο συναίσθημα. Είναι παιδί. Όμως μέσα στο γήπεδο και σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο, είναι σαν ώριμος άντρας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ