ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοντά στην Χαλ ο Τζεμπούρ

Κοντά στην Χαλ ο Τζεμπούρ
INTIME SPORTS

Κοντά στην Χαλ βρίσκεται ο Ραφίκ Τζεμπούρ που αναζητά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Αγωνία για το ποιοι θα κοπούν αν αποκτηθεί αμυντικός μέσος και δεκάρι ή φορ.

Μέσα σε 24 ώρες ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τέσσερις πολύ σημαντικές μεταγραφές που δυναμώνουν αρκετά το ρόστερ της ομάδας (Σαβιόλα, Μετζανί, Ρομπέρτο, Κάμπελ).

Πλέον απομένει η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου που θα λύσει τα χέρια του Μίτσελ, ενώ δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενη και δεύτερης κίνησης με φορ ή δεκάρι.

Όπως και να χει, σε κέντρο και επίθεση αυτή τη στιγμή υπάρχει συνωστισμός, αφού δεκατέσσερις παίκτες παλεύουν για έξι θέσεις! Όπως καταλαβαίνετε αν έρθει και ο αμυντικός μέσος πάμε στους δεκαπέντε, οπότε είναι βέβαιο πως τουλάχιστον δυο ακόμα παίκτες θα αποχωρήσουν.

Θυμίζουμε πως ο Γκρέκο διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του στην Λιβόρνο ενώ ο Τάτος δεν υπολογίζεται (αριθμητικά δηλαδή είμαστε στους 16).

Αναλυτικά...

Μεσαία γραμμή (τριάδα): Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Φέισα, Μασάντο, Σάμαρης, Φετφατζίδης, Ντε Βινσέντι, Φουστέρ

Επίθεση (τριάδα): Μήτρογλου, Βάις, Σαβιόλα, Ολαϊτάν, Ντομίνγκες, Κάμπελ*

Κομμένοι: Γκρέκο, Τάτος

* Για τον Κάμπελ μένουν μόνο οι ανακοινώσεις

Προς Χαλ ο Τζεμπούρ

Τέλος να πούμε πως ο Ραφίκ Τζεμπούρ είναι πιθανό να ακολουθήσει τα βήματα του Αμπντούν, αφού σύμφωνα με το goal news για τον 29άχρονο άσο ενδιαφέρεται ζεστά η Χαλ που ανέβηκε στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πάντως στον Ολυμπιακό υπάρχει έντονος εκνευρισμός με τον Αλγερινό άσο και δεν αποκλείεται να πάμε στα άκρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ