ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοιτάζει και αλλού για στόπερ

Κοιτάζει και αλλού για στόπερ

Ο Νέτο παραμένει ο πρώτος στόχος για την θέση του στόπερ, ωστόσο οι δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί στην υπόθεση κάνουν τον Ολυμπιακό να κοιτάζει και αλλού. Στην Βιγιαρεάλ ο Κάμπελ.

Η Ζενίτ ολοκλήρωσε μια σειρά φιλικών στο Κατάρ και πλέον θα μεταβεί στην Τουρκία για μίνι προετοιμασία περίπου μιας εβδομάδας, όπου θα παίξει κόντρα σε Λέγκια Βαρσοβίας (27/1) και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (1/2).

Στην αποστολή της ρωσικής ομάδας έχει συμπεριληφθεί και ο Νέτο, ο Πορτογάλος στόπερ τον οποίο κυνηγάει να αποκτήσει ο Ολυμπιακός στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Στην υπόθεση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού έχουν παρουσιαστεί δυσκολίες, καθώς η Ζενίτ πριν τον αφήσει να φύγει θέλει να βρει τον αντικαταστάτη του. Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης ήταν κοντά στην απόκτηση του Μαουρίτσιο, στόπερ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, όμως ο παίκτης κατέληξε στην Λάτσιο απορρίπτοντας την προοπτική της Ζενίτ.

Ο Ολυμπιακός δεν παρατάει την περίπτωση του Νέτο, ωστόσο αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να γίνει αυτή η μεταγραφή είναι στο 50-50. Επομένως οι Πειραιώτες είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν και άλλες λύσεις σε αυτή τη θέση, προκειμένου να μην μείνουν απροετοίμαστοι αν δεν τελεσφορήσει η προσπάθεια για την απόκτηση του Πορτογάλου.

Εξάλλου από την αρχή του Γενάρη έχουν φτάσει πάρα πολλές προτάσεις στα γραφεία του Ολυμπιακού, που αφορούν περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, ενώ και ο Βίτορ Περέιρα θα έχει ενδεχομένως κατά νου τις δικές του εναλλακτικές λύσεις.

Τέλος στα σενάρια για Κάμπελ

Όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει, ο Ολυμπιακός είχε αποτραβηχτεί από το κυνήγι του Τζόελ Κάμπελ, από τη στιγμή που και ο Περέιρα τον θεωρούσε περισσότερο δεύτερο επιθετικό παρά εξτρέμ.

Το βράδυ του Σαββάτου (24/1) η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Κοσταρικανού διεθνή άσου με δανεισμό, ως ένα επιπλέον ανταλλάγμα για την παραχώρηση του Γκαμπριέλ Παουλίστα στην Άρσεναλ έναντι 20 εκ. ευρώ. Γεγονός που έβαλε οριστικά τέλος στα όποια σενάρια είχαν απομείνει και αφορούσαν τον Ολυμπιακό και τον Κάμπελ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ