ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Κλωτσάει" ο Αμαλφιτανό, θέλει Γκρέκο η Κιέβο

"Κλωτσάει" ο Αμαλφιτανό, θέλει Γκρέκο η Κιέβο
Αμαλφιτανό

Διαβάστε τι λένε τα ξένα ΜΜΕ για τον... δύσκολο Αμαλφιτανό, το ενδιαφέρον της Κιέβο για τον Γκρέκο και τον Σέρβο επιθετικό Μπόσκο Γιάνκοβιτς

Η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής (7/7), με τους ερυθρόλευκους να έχουν πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ τους.

Οι μεταγραφές βέβαια δεν έχουν τελειώσει εδώ για τους πρωταθλητές Ελλάδας που πάνε για τουλάχιστον δυο προσθήκες ακόμα (ο αμυντικός χαφ είναι προτεραιότητα).

Τα ξένα ΜΜΕ ασχολούνται και την Κυριακή με τους ερυθρόλευκους κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην περίπτωση του Μοργκάν Αμαλφιτανό.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Γαλλία ο 28άχρονος άσος αρνήθηκε τελικά την πρόταση του Ολυμπιακού, καθώς θέλει είτε να παραμείνει στην Μαρσέιγ, είτε να αγωνιστεί σε σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ.

Βέβαια η υπόθεση δεν έχει κλείσει οριστικά, αφού αν τα βρουν Ολυμπιακός - Μαρσέιγ, τότε ίσως αλλάξει γνώμη και ο έμπειρος μέσος.

Γκρέκο και... Μπόσκο!

Ο Λεάντρο Γκρέκο δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις τη σεζόν που μας πέρασε και στον Ολυμπιακό δεν θα έλεγαν όχι σε μία πρόταση που θα τους βοηθήσει να απαλλαγούν από το βαρύ συμβόλαιο του.

Όπως αναφέρουν στην Ιταλία η Κιέβο έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον 27άχρονο άσο, οπότε είναι πιθανό να βρεθεί με αυτόν τον τρόπο λύση. Τέλος στη γειτονική χώρα αναφέρονται και στον Σέρβο επιθετικό Μπόσκο Γιάνκοβιτς της Τζένοα (20 εμφανίσεις, 4 γκολ).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ