ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλειστά χαρτιά από τον Μέλμπεργκ

Κλειστά χαρτιά από τον Μέλμπεργκ
INTIME SPORTS

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ κρατά κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του, με τους Σουηδούς να μιλούν για πρόταση από την Κίνα.

Το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Όλοφ Μέλμπεργκ με τον Ολυμπιακό πήρε παράταση μέχρι την Δευτέρα, καθώς ο 34χρονος άσος ζήτησε χρόνο για να το σκεφτεί.

Στην Σουηδία ωστόσο ασχολούνται με τον άσο των ερυθρόλευκων, αφού είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει κλέψει την παράσταση στην προετοιμασία.

Δημοσιεύματα από την Σουηδία αναφέρουν πως ο Μέλμπεργκ δεν μιλά για το μέλλον του ούτε στους "κολλητούς του", στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας της Σουηδίας, με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μάλιστα να κάνει μία μικρή αναφορά σε αυτό.

Ο ίδιος ο Μέλμπεργκ φαίνεται να είπε σε πηγαδάκια δημοσιογράφων πως είναι μεν κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά δεν νιώθει 100% σίγουρος πως θα συμβεί αυτό.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπάρχει πρόταση από την Κίνα, με αρκετά χρήματα, γεγονός που τον έχει βάλει σε σκέψεις.

Εσείς διαβάστε για τον Λάσλο Μπόλονι, το θέμα με τους προπονητές, τη νέα αναβολή του Μέλμπεργκ, το δεύτερο... Βλαχοδήμο και τον κλεισμένο Μασάδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ