ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλείνει Κολοβό ο Ολυμπιακός

Κλείνει Κολοβό ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη ταλαντούχου Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κολοβό (20 ετών, μεσοεπιθετικός) που ήθελε ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, αλλά κατέληξε στον Πειραιά. Μένει στον Πανιώνιο για μια σεζόν ως δανεικός.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Ακόμη ένα ταλέντο από την Ελλάδα είναι έτοιμο να φορέσει τα ερυθρόλευκα, αφού ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού.

Ενημερώσου για τα νέα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού μέσα από το ολοκαίνουριο SPORT 24 app για iPhone και Android. Αν δεν το έχεις "κατεβάσει", μπορείς να το κάνεις ανά πάσα στιγμή από τα App Store και Google Play.

Ο μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου, βρισκόταν στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων, ΠΑΟΚ, Μπολόνια και ΑΕΚ, όμως τελικά αποφάσισε να γίνει μέλος της Πειραϊκής ομάδας.

Ο Δημήτρης Κολοβός διακρίνεται για τη διεισδυτικότητά του και την κοφτή τρίπλα του και αγωνίζεται σε αρκετές θέσεις, όπως στην κορυφή της επίθεσης, ως μεσοεπιθετικός, αλλά και ως δεξιός χαφ-εξτρέμ.

Αφού οι ερυθρόλευκοι αποκτήσουν και επίσημα τον 20χρονο ποδοσφαιριστή, θα τον αφήσουν ως δανεικό για την επόμενη σεζόν στον Πανιώνιο. Πέρσι (2012-13) με την ομάδα της Νέας Σμύρνης μέτρησε 24 συμμετοχές και 3 γκολ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ