ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Κλείνει" και Χλεμπ και (;) Καζίμ ο Ολυμπιακός

"Κλείνει" και Χλεμπ και (;) Καζίμ ο Ολυμπιακός

Για διπλό "μπαμ" πάνε στον Ολυμπιακό, αφού εκτός από τον Αλεξάντρ Χλεμπ, φαίνεται πως θα κινηθούν και για τον Τούρκο διεθνή, Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς! Κρίσιμες οι επόμενες ώρες στο "ερυθρόλευκο" μεταγραφικό θρίλερ. Δείτε videos!

Στον Ολυμπιακό μπορεί να διευκρίνιζαν την Κυριακή πως δεν θα κάνουν κάποια μεταγραφή εκτός του Ρόι Κάρολ , όμως δεν λείπουν οι εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής από την διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, διέρρευσε πως στους Πειραιώτες προτάθηκε ο άσος της Μπαρτσελόνα, Αλεξάντρ Χλεμπ και η περίπτωσή του εξετάζεται. Το πιθανότερο είναι να έρθει στην χώρα μας σήμερα (Τρίτη 31/1).

Ο 30χρονος Λευκορώσος έμεινε ελεύθερος από τους "μπλαουγκράνα" και αμέσως προτάθηκε στον Ολυμπιακό. Το βιογραφικό που τον συνοδεύει και η ποδοσφαιρική του κλάση, δεν μπορούσαν να αφήσουν ασυγκίνητους τους ανθρώπους της Πειραϊκής ομάδας και έτσι σήμερα αναμένονται εξελίξεις.

Πάντως, οι Πρωταθλητές Ελλάδας δεν "παίζουν" μόνοι τους για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, αφού ενδιαφέρον έχουν εκφράσει οι Λίβερπουλ, ΚΠΡ και Γουέστ Χαμ, που τον γνωρίζουν από το πετυχημένο πέρασμά του από την Άρσεναλ. ( Διαβάστε αναλυτικά το βιογραφικό και το story με Χλεμπ ).

Το κακό στην περίπτωση του Λευκορώσου μεσοεπιθετικού, είναι πως πιάνει θέση ξένου, κάτι που σημαίνει πως αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, τότε ο Βισέντε Μόνχε λογικά θα αποχωρήσει από την ομάδα. Κάποιος θα πρέπει να θυσιαστεί και ο Αργεντινός μοιάζει ο επικρατέστερος για να αποχαιρετήσει.

Ένας... Τούρκος στο Λιμάνι

Ο Αλεξάντρ Χλεμπ δεν είναι πάντως ο μόνος παίκτης που απασχολεί τους Πειραιώτες, αφού δεν αποκλείεται να... πυροδοτηθεί διπλή βόμβα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο έτερος -μεταγραφικός- στόχος είναι ο Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς.

Ο Τουρκοκύπριος με αγγλικές ρίζες, που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και έμαθε ποδόσφαιρο στο "νησί" (Ίντεργουντ, ΚΠΡ, Άρσεναλ, Μπέρι), αγωνίζεται στην Γαλατάσαραϊ και φαίνεται πως αρέσει στον Ερνέστο Βαλβέρδε για την δεξιά πτέρυγα της επίθεσης (παίξει και ως δεύτερος επιθετικός).

Ο 25χρονος διεθνής με την φανέλα της Τουρκίας, έχει παίξει σε Μπέρι, Μπράιτον, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Φενέρμπαχτσε, Τουλούζ, Γαλατάσαραϊ και δεν αποκλείεται να τον δούμε και με τα "ερυθρόλευκα".

Όπως καταλαβαίνετε, οι ώρες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου εκπνέει σήμερα (Τρίτη 31/1) θα είναι κρίσιμες και γεμάτες αγωνία. Μένει να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα πάρει τον Χλεμπ, τον Καζίμ ή και τους δύο!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ