ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλείνει στη Ναντ ο Πάρντο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Στην απόκτηση του Φελίπε Πάρντο από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού προχωρά η Ναντ, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία.

Εκτός αποστολής των Πειραιωτών έμεινε ο Πάρντο στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, γεγονός που πρόσθεσε... αλάτι στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί εδώ και μέρες και εντάθηκε τις τελευταίες ώρες στη Γαλλία, η οποία θέλει τον Κολομβιανό να υπογράφει σε ομάδα του Σαμπιονά.

Η Μπορντό ήταν αυτή που προ 20ημέρου είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για την προοπτική απόκτησης του Φελίπε Πάρντο, όμως η Ναντ είναι αυτή που μοιάζει να προχωρά το θέμα του 26χρονου ακραίου κυνηγού, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2019 (τετραετούς διάρκειας).

Με τον Σέρζιο Κονσεϊσάο πλέον στον πάγκο, τα "καναρίνια" θα επιχειρήσουν να κερδίσουν την παραμονή τους στην πρώτη κατηγορία (βρίσκονται στην 16η θέση) και τη νέα σεζόν, ψάχνοντας την μεταγραφική τους ενίσχυση στη χειμερινή περίοδο.

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει στη Γαλλία, η Ναντ εκτός απροόπτου θα αποκτήσει τον Πάρντο ως δανεικό για έξι μήνες με οψιόν αγοράς η οποία θα αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ. Σενάριο που δεν είναι μακριά από το να γίνει πραγματικότητα.

Την ίδια στιγμή πάντως δεν λείπουν και τα τουρκικά δημοσιεύματα που εξακολουθούν να τοποθετούν τον παίκτη στην μεταγραφική λίστα της Τραμπζονσπόρ...

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στο στόχαστρο του Σίλβα ο Ελαμπντελαουί!
Από βδομάδα για τον αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό
"Στην Παραγουάη μετά το 2018 ο Καρντόσο"
Ο Μάριν αποφάσισε να πάρει την καριέρα στα χέρια του
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ