ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο στόχαστρο του Σίλβα ο Ελαμπντελαουί!

Στο στόχαστρο του Σίλβα ο Ελαμπντελαουί!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, βρίσκεται στο στόχαστρο της Χαλ του Μάρκο Σίλβα, αλλά και των Γουέστ Χαμ και Μπόρνμουθ σύμφωνα με το ESPN.

Αγγλικές "σειρήνες" για Ελαμπντελαουί; Απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα, το όνομα του Ομάρ θα ξαναπαίξει δυνατά στις αγγλικές εφημερίδες και ιστοσελίδες, όπως είχε συμβεί δηλαδή και πέρσι στα τέλη Ιανουαρίου, όταν έφτασε μία ανάσα από τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Νορβηγός μπακ βρίσκεται στο στόχαστρο του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος ανέλαβε πριν από δύο μέρες στην Χαλ και βλέπει στο πρόσωπό του τον ιδανικότερο ποδοσφαιριστή για να καλύψει το πρόβλημα που υπάρχει στο δεξί άκρο της άμυνας. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το έγκυρο ESPN στην ηλεκτρονική του έκδοση.

Εκτός από την Χαλ, υπάρχουν άλλες δύο αγγλικές ομάδες που έχουν "σταμπάρει" τον Ελαμπντελαουί. Πρόκειται για τις Γουέστ Χαμ και Μπόρνμουθ.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τα όσα έγιναν πέρσι και δεν πήγε τελικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ τώρα γίνεται λόγος ακόμα και για σκέψεις δανεισμού του παίκτη από τον Ολυμπιακό (με οψιόν αγοράς), σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει το ESPN.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η παρακάμερα της αναμέτρησης με τον Αστέρα
Από βδομάδα για τον αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό
"Στην Παραγουάη μετά το 2018 ο Καρντόσο"
Ο Μάριν αποφάσισε να πάρει την καριέρα στα χέρια του
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ