ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κίεβο, όπως Τούμπα

Κίεβο, όπως Τούμπα
OLEG STELMAKH | ELEKTRAUA.LIVEJOURNAL.COM | ELEKTRAUA.INFO

Ο Περέιρα κατέληξε στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο Κίεβο και όπως έδειξε στην τελευταία προπόνηση,θα εμπιστευθεί τους παίκτες που πήραν άνετα την ισοπαλία στην Τούμπα.

Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ρέντη ήταν αποκαλυπτική, αφού ο Περέιρα δοκίμασε για μια ώρα την ενδεκάδα που πήρε άνετα την ισοπαλία στην Τούμπα

Όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει στο παιχνίδι της Πέμπτης (20:00GR) στο Κίεβο με τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σαντάνα, Σιόβα, Μαζουακού, Κασάμι, Μανιάτη, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Αφελάι, Μήτρογλου, αφού αυτοί δεν δέχθηκαν πίεση στην Τούμπα.

Το πείραμα της Θεσσαλονίκης άφησε ικανοποιημένο τον Πορτογάλο προπονητή, καθώς ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε ούτε μια φορά και πήρε άνετα την ισοπαλία, ενώ μπορούσε και να κερδίσει αν δεν είχε υπερεκτιμήσει τον ΠΑΟΚ.

Ο Περέιρα εξάλλου πριν ξεκινήσει το ροτέισον στο ματς με την ΑΕΚ είχε καταλήξει στους παραπάνω έντεκα , καθώς αυτοί έφεραν τα θετικά αποτελέσματα και τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας, χωρίς μάλιστα να κινδυνέψει η ομάδα.

Έτσι οι Ελαμπνταλαουί , Μαζουακού θα είναι στα άκρα της άμυνας και δεν θα φεύγουν ανεξέλεγκτα στην επίθεση, όπως επί Μίτσελ, ενώ στο κέντρο θα βρεθούν ξανά οι Σαντάνα, Σιόβας και κάτω από τα δοκάρια Ρομπέρτο.

Στα χαφ οι Κασάμι, Μανιάτης συνθέτουν ένα αλληλοσυμπληρούμενο δίδυμο με τον Τσόρι να δρα ελεύθερα στο δημιουργικό κομμάτι. Οι Αφελάι, Ντοσεβί θα παραμείνουν στις πτέρυγες, ενώ στην κορυφή θα βρεθεί ο κορυφαίος σκόρερ του Ολυμπιακού Κώστας Μήτρογλου.

Βέβαια στο ματς της Λεωφόρου θα γίνουν κάποιες αλλαγές για να πάρουν ανάσες οι βασικοί,αλλά αυτό το ματς έπεται και δεν απασχολεί τον Περέιρα που έχει προτεραιότητα το πρωτάθλημα , μετά το Γιουρόπα Λιγκ και στο τέλος το Κύπελλο. Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει τον τίτλο, προκειμένου να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει όμως και να αποκλείσει και την Ντνίπρο, προκειμένου να μείνει η Ελλάδα στη δωδέκατη θέση και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στους ομίλους. Το Κύπελλο δεν δίνει κάτι παραπάνω από ένα τρόπαιο. Θα το διεκδικήσει ο Ολυμπιακός, θα έχει όμως προτεραιότητα τους άλλους δυο στόχους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ