ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κατάλαβε το λάθος του ο Φιγκέιρας

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντιόγκο Φιγκέιρας ήταν το πρόσωπο του αγώνα με τον Ατρόμητο για αρνητικό λόγο. Οι προκλήσεις, ο τσακωμός με τον μισό... Ατρόμητο, η αδιανόητη κίνηση και οι εξηγήσεις.

“Τσίμπησε” στις προκλήσεις των Χατζηισαϊα και Κιβρακίδη, τσακώθηκε με τον... μισό Ατρόμητο, αλλά ήταν αδιανόητη η κίνησή του να καυγαδίσει μπροστά σε τόσο κόσμο με τον βοηθό του Χάσι επειδή πήγε να τον ηρεμήσει.

Σίγουρα, δεν είναι και ο πιο ήρεμος χαρακτήρας ο Φιγκέιρας. Αυτό το ζήσαμε πέρσι όταν οι περισσότερες κάρτες που πήρε ο Πορτογάλος μπακ, αφορούσαν είτε διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή, είτε τσακωμούς με αντιπάλους.

Στο Περιστέρι ο Φιγκέιρας μπήκε στο 62' και τρία λεπτά αργότερα πλακώθηκε με τον μισό Ατρόμητο. Βέβαια, όλη την ιστορία την ξεκίνησαν ο Χατζηισαϊας αρχικά (σ.σ. σε ένα πλάγιο άουτ άρχισε να του λέει διάφορα) και στη συνέχεια μπήκαν στο χορό οι Κιβρακίδης, Ντιγκινί και πολύς κόσμος ακόμα από πλευράς Περιστεριωτών.

Ο Φιγκέιρας δεν θέλει και πολύ να “ανάψει”. Κόλλησε το κεφάλι του στο κεφάλι του Χατζηισαϊα, προκλήθηκε ένα... αλαλούμ για ένα τρίλεπτο και κάποια στιγμή ο Πορτογάλος πάνω στα νεύρα του, τα έβαλε και με τον Μάρκο Μπάμπιτς (βοηθός Χάσι).

Δεν το συζητάμε ότι επρόκειτο για μία απαράδεκτη κίνηση... Ορθώς έπραξε ο Χάσι και τον έβγαλε στο 68'. Μόλις έξι λεπτά έμεινε στο ματς ο Φιγκέιρας, ο οποίος ήταν μες στα νεύρα όταν έφευγε για τα αποδυτήρια.

Ναι, είναι ένας ποδοσφαιριστής που θολώνει το μυαλό του εύκολα, αλλά η αλήθεια είναι πώς προκάλεσε έκπληξη και στους συμπαίκτες του, οι οποίοι προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν κυρίως για το σκηνικό με τον Μπάμπιτς.

Τουλάχιστον κατάλαβε το λάθος του ο Πορτογάλος, ο οποίος βγαίνοντας από τα αποδυτήρια του γηπέδου του Περιστερίου, φάνηκε ότι σαν να είχε τελειώσει το θέμα. Δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις στα αποδυτήρια και κάπου εκεί έλαβε τέλος...

Είναι δεδομένο πάντως ότι ο Χάσι θα ξαναπιάσει τετ α τετ τον Φιγκέιρας και θα του εξηγήσει κάποια πράγματα, έτσι ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι ανάλογο στο μέλλον.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ