ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κατάι: "Πατέρας μου ο Πάντελιτς"

Κατάι: "Πατέρας μου ο Πάντελιτς"
INTIME SPORTS

Δεύτερο... πατέρα φαίνεται πως βρήκε ο Αλεξάνταρ Κατάι στον Ολυμπιακό αφού έτσι χαρακτηρίζει τον Μάρκο Πάντελιτς. Τι δηλώνει για την μέχρι τώρα εμπειρία του, τον άρχοντα Βαλβέρδε και το αν θα μείνει στην ομάδα.

Ένα από τα νέα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, ο Αλεξάνταρ Κατάι, μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του , για την "ερυθρόλευκη" εμπειρία και τα όσα έχει βιώσει μέχρι στιγμής στον Ολυμπιακός.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ευχαρίστησε δημόσια τον Μάρκο Πάντελιτς για την στήριξη και την βοήθεια που του παρέχει, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοσή του στο ματς με την Χέρενφεν, όμως τόνισε πως δεν ξέρει ακόμη τίποτα για το μέλλον του.

Για το αν θεωρεί πως μπορεί να έχει μία θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού: "Για αυτό μπορεί να σου απαντήσει μόνο ο προπονητής μου".

Για τις εντυπώσεις του από τις πρώτες μέρες του στον Ολυμπιακό: "Στα πρώτα τρία φιλικά ματς που δώσαμε η απόδοση μου θεωρώ πως ήταν καλή. Απέναντι στην Χέρενφεν, όμως, έπαιξα όπως θα ευχόμουν να παίξω. Έτσι όπως το λέω, βέβαια, μπορεί να ακούγεται πως είμαι κοντά στο να έχω θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Εδώ ακόμη δεν ξέρω το αν θα μπορέσω να συμπεριληφθώ κάποια στιγμή στην 18άδα ενός επίσημου αγώνα. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για το μέλλον μου στον Ολυμπιακό, ακόμη και το να πάω δανεικός σε άλλον σύλλογο. Ο προπονητής είναι αυτός που θα αποφασίσει, αυτός είναι το αφεντικό. Βλέπετε, φέτος το καλοκαίρι έχουν έρθει και πολλοί ξένοι στην ομάδα, οπότε αυτό είναι ένα επιπλέον πρόβλημα, με αποτέλεσμα να μην ξέρω αν θα συνεχίσουμε εγώ και ο Γκρμπιτς".

Για τα φιλικά που έχει δώσει: "Μετράμε δύο ισοπαλίες και δύο ήττες και αυτό συνέβη διότι κατά την άποψη μου δεν είχαμε σταθερότητα στην απόδοση μας. Δεν γίνεται να κερδίζεις πάντα. Όμως πρόκειται για φιλικά παιχνίδια και στόχος μας είναι να νικάμε στα επίσημα, είτε για το Πρωτάθλημα, είτε στο Champions League".

Για το εντυπωσιακό σκορ (5-4) κόντρα στην Χέρενφεν: "Το αποτέλεσμα αυτό για τον Ολυμπιακό ήταν μία προειδοποίηση. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το αποτέλεσμα όταν έχεις να κάνεις με μία ομάδα επιπέδου Ολυμπιακού. Τους επιτρέψαμε να αντιδράσουν παρά το γεγονός πως προηγηθήκαμε δύο φορές στο παιχνίδι, πρώτα με 2-0 και στη συνέχεια με 4-2. Ο Βαλβέρδε έκανε ορισμένες αλλαγές, βγήκε εκτός ο Πάντελιτς που είχε βάλει δύο γκολ, αλλά και άλλοι ποιοτικοί παίκτες της ομάδας και το γεγονός αυτό μας επηρέασε. Πάντως, έχουμε χρόνο τόσο για να σκεφτούμε και να δούμε το τι πήγε στραβά. Ξέρουμε τα λάθη μας και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά ώστε να μην τα επαναλάβουμε ειδικά σε επίσημα παιχνίδια".

Για τους ανθρώπους που τον βοήθησαν για την εξέλιξη της καριέρας του: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρκετά άτομα, αλλά ειδικά τον Μάρκο Πάντελιτς. Είναι σαν πατέρας μου στον Ολυμπιακό, καθώς με νοιάζεται και με προσέχει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, όμως, και τον ατζέντη μου, ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία μεγάλη ομάδα, με αποτέλεσμα, πλέον, να ζω πλέον μία σειρά όμορφων πραγμάτων στην καριέρα μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ