ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρεμπέ: "Στον Ολυμπιακό τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο ο Μαζουακού"

Ο Κριστιάν Καρεμπέ τόνισε πως ο Αρτούρ Μαζουακού θα μείνει στον Ολυμπιακό τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο, ενώ υποστήριξε, έστω και με δόση υπερβολής, πως οι Πειραιώτες θα τον έδιναν με ένα ποσό στα 30 εκ. ευρώ.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Αρτούρ Μαζουακού βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα πολλών και σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν πάντα στα υπόψιν τους τον 21χρονο μπακ-χαφ, ωστόσο το πιο άμεσο ενδιαφέρον προέρχεται από την Ιταλία.

Ίντερ και Γιουβέντους είναι οι ομάδες που κοιτάζουν επισταμένως την περίπτωση του Μαζουακού και μάλιστα ο ατζέντης του Γάλλου προ δύο ημερών αποκάλυψε πως ο Πιέρο Αουσίλιο (σ.σ. αγωνιστικός διευθυντής Ίντερ) του εκμυστηρεύτηκε πως σύντομα οι "νερατζούρι" θα κάνουν την κίνηση τους για τον πελάτη του .

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, τόσο η Ρόμα, όσο και η Γιουβέντους έχουν πάντα στα υπόψιν τους τον Μαζουακού. Την Παρασκευή (2/1), η ιστοσελίδα " www.tuttosport.com " αναφέρθηκε στην πρόθεση των "μπιανκονέρι" να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 21χρονο άσο του Ολυμπιακού, τον οποίο θεωρούν ως έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ηλικία του σε διεθνές επίπεδο.

Ωστόσο ο Κριστιάν Καρεμπέ σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να κρατήσει τον παίκτη στο δυναμικό του τουλάχιστον μέχρι τον προσεχή Ιούνιο.

"Ο Αρτούρ είναι ποδοσφαιριστής της γενιάς των Πογκμπά και Βαράν και σίγουρα ενδιαφέρει την... μισή Ευρώπη. Η πρόθεση όμως είναι να τον κρατήσουμε στο κλαμπ τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο", υποστήριξε ο Σύμβουλος Στρατηγικής της διοίκησης των Πειραιωτών.

Συνδέοντας τον Μαζουακού με τις Ίντερ, Γιουβέντους και Ρόμα, τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν συνεχώς το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ ως τιμή πώλησης του παίκτη. Ο Καρεμπέ έκανε λόγο για... 30 εκατομμύρια ευρώ, έστω και με δόση υπερβολής ή χιούμορ, θέλοντας παράλληλα να στείλει ένα μήνυμα πως τα 7 εκ. ευρώ δεν είναι αρκετά για μια τέτοια μεταγραφή.

"Με 30 εκ. ευρώ θα μπορούσαμε να τον δώσουμε και στη συνέχεια με αυτά τα χρήματα να αγοράσουμε 5-6 παίκτες...", τόνισε ο Καρεμπέ όταν ρωτήθηκε με πόσα χρήματα θα ήταν διατεθειμένος ο Ολυμπιακός να παραχωρήσει τον Γαλλοαφρικανό μπακ-χαφ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ