ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Η Ίντερ παρακολουθεί τον Μαζουακού"

"Η Ίντερ παρακολουθεί τον Μαζουακού"
INTIME SPORTS

Ιταλός μάνατζερ τόνισε πως αρκετές ομάδες του καμπιονάτο παρακολουθούν τον Αρτούρ Μαζουακού. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Για την Ίντερ, τη Γιουβέντους και τη Ρόμα μίλησε ο Ιταλός μάνατζερ Φράνσις Λίνγκεντι. Ο μάνατζερ που συνεργάζεται με τον Αρτούρ Μαζουακού προχώρησε σε δηλώσεις στην ιστοσελίδα "fcinter1908.it" και μίλησε για το ενδιαφέρον των παραπάνω ομάδων για τον παίκτη του Ολυμπιακού.

" Είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω πως η Ίντερ παρακολουθεί στενά τον Μασουακού, αλλά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη πως υπάρχουν κι άλλες ομάδες, όπως η Ρόμα. Από την άλλη, όμως, έχω μιλήσει με τον Πιέρο Αουσίλιο (σ.σ. αγωνιστικός διευθυντής Ίντερ). Σίγουρα θα μείνει μέχρι τον Ιούνιο στην Αθήνα. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που τον παρακολουθούν, αλλά η Ίντερ είναι αυτή που έχει στείλει περισσότερες φορές τους σκάουτ της. Επίσης είναι και η Γιουβέντους με τη Ρόμα. Η Γιούβε τον είχε παρακολουθήσει πέρυσι επτά φορές, ενώ με τη Ρόμα οι επαφές ήταν σε φιλολογικό επίπεδο. Αμφότερες, όμως, είχαν σκάουτερ στο Γιουβέντους-Ολυμπιακός, στο Τορίνο", δήλωσε ο Λίνγκεντι.

Ο Ολυμπιακός δεν κινδυνεύει να χάσει τον Μαζουακού τον Γενάρη, ενώ η αξία του αριστερού μπακ έχει ανέβει φέτος.

"Για να είμαι ειλικρινής, πριν από δύο χρόνια θα μπορούσα να τον πάω στην Ιταλία με 500.000 ευρώ. Τόσο τον κοστολογούσε η Βαλανσιέν. Αλλά, φέτος ο Ολυμπιακός τον κοστολογεί κοντά στα 7 εκατ. ευρώ. Δηλαδή, κάπου στα 6-7 εκατ. θα κοστίσει η μεταγραφή του. Και όπως είπα υπάρχουν πολλές ομάδες, την ώρα που μου έχουν πει καλά λόγια, οι εκπρόσωποι της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ. Είναι μέσα στους δέκα πιο "καυτούς" παίκτες της Ευρώπης τους τελευταίους τέσσερις μήνες, καθώς έχει πετύχει πολλά που κανείς δεν περίμενε.

Ο Πιέρο Αουσίλιο μου έδωσε το λόγο του πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα με καλέσει για τον Μασουακού. Και πράγματι, αν τον θέλει η Ίντερ τον Ιούνιο, θα πρέπει να κάνει την κίνησή της σύντομα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ