ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρεμπέ: "Με τη Ρεάλ θα είναι υπερθέαμα!"

Καρεμπέ: "Με τη Ρεάλ θα είναι υπερθέαμα!"
INTIME SPORTS

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στην κάμερα του Sport24.gr αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ. Ο Γάλλος αναφέρθηκε σε όσα πρέπει να προσέξουν και να διορθώσουν οι «ερυθρόλευκοι», ενώ χαρακτήρισε μια πιθανή κλήρωση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, «υπερθέαμα με κινδύνους»! Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του.

Το Sport24.gr μίλησε στη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης» με τον Κριστιάν Καρεμπέ, μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γάλλος πρώην άσος των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί σε συγκεκριμένους τομείς.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ παρακολούθησε με αγωνία την εξέλιξη του χθεσινού αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άντερλεχτ, που ολοκληρώθηκε με τη νίκη των «ερυθρόλευκων» και την πρόκρισή τους στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Το Sport24.gr συνάντησε στη μικτή ζώνη τον Γάλλο, σύμβουλο πλέον της διοίκησης για θέματα σκάουτινγκ, διεθνών σχέσεων και οργάνωσης και θέλησε να μάθει την άποψή του για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα στην ομάδα, ενόψει της κλήρωσης της Δευτέρας και της συμμετοχής φυσικά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι μας είπε.

« Η επόμενη φάση θα είναι πολύ δύσκολη. Τώρα πλέον που περάσαμε στους 16, ξέρουμε ότι θα πρέπει να προπονηθούμε σκληρά, να παίξουμε σωστά με τη μπάλα, οπωσδήποτε να κερδίσουμε στην έδρα μας, να μη χάσουμε πόντους στο γήπεδό μας. Φυσικά στη δεύτερη φάση θα προτιμούσα μια ομάδα λιγότερο ισχυρή, αλλά όσες έχουν προκριθεί μαζί μας, είναι ομάδες πολύ δυνατές.

Αν κληρωθούμε με την Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία έχω αγωνιστεί και εγώ, θα είναι ένα πραγματικό υπερθέαμα, αλλά φυσικά θα εγκυμονεί και μεγάλους κινδύνους. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να μην σπαταλάμε ευκαιρίες και να βελτιωθούμε στα τελειώματα των φάσεων. Σε αυτό πάνω πρέπει να δουλέψουμε, αλλά και στην αμυντική μας λειτουργία. Και βέβαια, ελπίζοντας πάντοτε ότι ο Μήτρογλου θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατό για να ξαναπαίξει».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ