ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Ο Ολυμπιακός δεν σταματιέται"

Καραπαπάς: "Ο Ολυμπιακός δεν σταματιέται"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Καραπαπάς εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία του Τριτσώνη στην ήττα του Ολυμπιακού από τον Ατρόμητο. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε...

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ατρόμητος - Ολυμπιακός ο διευθυντής επικοινωνίας των "ερυθρολεύκων", Κώστας Καραπαπάς. Με δηλώσεις στην κάμερα της NOVA, καταφέρθηκε εναντίον του Σταύρου Τριτσώνη και της απόφασής του να μην δώσει κόκκινη κάρτα για το μαρκάρισμα στον Αφελάι, ενώ τόνισε πως δεν θα επιτρέψει να πειράξει κανείς τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε: " Να ξέρουν ότι ο Ολυμπιακός δεν σταματιέται όσο και αν προσπαθούν. Το φάουλ πάνω στον Αφελάι είναι για κόκκινη κάρτα και δεν σφυρίχθηκε καν. Είναι η πέμπτη σερί αγωνιστική κατά την οποία αλλάζουν οι κανονισμοί σε βάρος του Ολυμπιακού . Όλοι λέτε ότι ελέγχουμε το πρωτάθλημα και σήμερα χάσαμε από γκολ δικού μας παίκτη. Δεν θα επιτρέψουμε να πειράζουν την ομάδα κάποιοι διαιτητές και κάποιοι αλήτες των ΜΜΕ. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο τη Μάλμε γιατί ο Ολυμπιακός είναι ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ και τέτοια θα παραμείνει" .

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ