ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Καραμπινάτη αλλοίωση πρωταθλήματος"

"Καραμπινάτη αλλοίωση πρωταθλήματος"
INTIME SPORTS

Για ξεκάθαρη αλλοίωση πρωταθλήματος κάνουν λόγο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μετά και τη διαιτησία του Κωνσταντινέα στην Ξάνθη, ενώ δεν ξεχνούν και τους... Άραβες.

Στον Πειραιά είναι πικραμένοι, στεναχωρημένοι μα πιο πολύ εκνευρισμένοι με τη διαιτησία του Κωνσταντινέα στα Πηγάδια, όμως δεν μένουν μονάχα σ' αυτό το παιχνίδι αλλά στη γενικότερη εικόνα του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" αναφέρουν πως δεν πρόκειται απλά για αλλοίωση αποτελέσματος, αλλά για αλλοίωση πρωταθλήματος, ενώ ζητά από την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της.

"Στην Ξάνθη είχαμε όχι μόνο αλλοίωση αποτελέσματος, αλλά και Πρωταθλήματος. Η ομάδα έχασε ευκαιρίες, αλλά η διαμόρφωση αποτελέσματος ήταν καραμπινάτη, όπως και η καραμπινάτη είναι και η αλλοίωση Πρωταθλήματος.

Είναι ολοφάνερο πως στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ θέλουν να δώσουν αλλού το Πρωτάθλημα. Πρέπει, επιτέλους, να αποφασίσει η Πολιτεία αν θέλει στο Πρωτάθλημα ομάδες με υγιείς διοικήσεις ή ξοφλημένες και τελειωμένες ομάδες, που ψάχνουν σωτηρία στους Άραβες", είναι η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ