ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κανένα θέμα με Γκαργκάνο και Μπάριος

Κανένα θέμα με Γκαργκάνο και Μπάριος

Ο Ολυμπιακός διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να ενδιαφέρεται για Γκαργκάνο και Μπάριος. Που βρίσκεται η υπόθεση Αμαλφιτανό. Τι συμβαίνει με Μανωλά και Ζενίτ. Οριστικοποιήθηκε το φιλικό με την Βαλένθια. Ικανοποίηση για τα διαρκείας.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν βάλει στο φουλ της μηχανές για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ήδη ο "Τσόρι" Ντομίγκενς, ήρθε, υπέγραψε και παρουσιάστηκε, ενώ σειρά παίρνει αύριο (5/7) το μεσημέρι ο Βάις. Ο Σλοβένος άσος θα παρουσιαστεί επίσημα στις 16:00 από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Έχοντας ενισχύσει το ρόστερ με δύο σπουδαίες ποδοσφαιριστές, το βάρος πέφτει τώρα στην απόκτηση του Αμαλφιτανό αλλά και σε αυτή ενός ανασταλτικού μέσου. Και την ίδια ώρα, όπως αναμενόταν, τα δημοσιεύματα για παίκτες που φέρονται να είναι κοντά στους πρωταθλητές Ελλάδας πέφτουν "βροχή".

Τις τελευταίες ώρες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι περιπτώσεις των Λούκας Μπάριος και Βάλτερ Γκαργκάνο. Ωστόσο από την Πειραιώτικη ΠΑΕ διαψεύδουν το ενδιαφέρον για τους δύο ποδοσφαιριστές. "Δεν υπάρχει κανένα θέμα", τονίζουν χαρακτηριστικά, σε αντίθεση βέβαια με την υπόθεση Αμαλφιτανό την οποία και "τρέχουν" την συγκεκριμένη στιγμή.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακό συνεχίζουν τις συζητήσεις με την Μαρσέιγ για να βρεθεί η "χρυσή" τομή, καθώς ο παίκτης έχει πει το "ναι" στην πρόταση των "ερυθρολεύκων", αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τον γαλλικό σύλλογο.

Τι συμβαίνει με Μανωλά και Ζενίτ

Πέρα από τα ονόματα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων, υπάρχουν και δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αποχωρήσεις από το λιμάνι. Ο Κώστας Μανωλάς εμπλέκεται σε αυτά, με τη Ζενίτ να φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον νεαρό αμυντικό.

Από τη διοίκηση των πρωταθλητών υπογραμμίζουν ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει πρόθεση να πουληθεί ο Μανωλάς στη ρωσική ομάδα. Από εκεί και πέρα βέβαια, αν έρθει μια εξαιρετική πρόταση για τον 22άχρονο στόπερ, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Να σημειωθεί ότι υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή η οποία ανέρχεται στα 7.000.000 ευρώ.

Διαρκείας, Γερμανία και Βαλένθια

Πέρα από τα μεταγραφικά, υπάρχει κινητικότητα τόσο για την προετοιμασία της ομάδας όσο και στο θέμα των διαρκείας. Σχετικά με το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας, αυτό θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στην Γερμανία, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί. Αυτό όμως που κλείστηκε, είναι ένα σπουδαίο φιλικό στις 10 Αυγούστου με την Βαλένθια στο Μεστάγια, μία εβδομάδα μετά από αυτό με την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ.

Όσον αφορά στην κίνηση των διαρκείας, υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση στις τάξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Ήδη έχουν "φύγει" πάνω από 1.200, αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο περσινό τέτοια εποχή. Είναι φανερό ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται στην αισθητή μείωση των τιμών, ενώ δείχνει ενθουσιασμένος για τα πρώτα μεταγραφικά "χτυπήματα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ