ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμπιάσο: "Θα είμαι και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό"

Καμπιάσο: "Θα είμαι και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο μίλησε σε σερβική ιστοσελίδα και τόνισε πως θα είναι στον Ολυμπιακό και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Τι είπε για την πρώτη σεζόν στην Ελλάδα και το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα.

Περνάει καλά στο Λιμάνι και δεν θέλει να αποχωρήσει απ' αυτό ο Εστέμπαν Καμπιάσο. Ο Αργεντινός κεντρικός μέσος του Ολυμπιακού, έκανε δηλώσεις σε σέρβικη ιστοσελίδα και τόνισε πως θα είναι στην ομάδα του Πειραιά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ερωτηθείς για το μέλλον του, διότι το συμβόλαιό του εκπνέει και μπορεί να ανανεωθεί από την ελληνική πλευρά, ο 36χρονος απάντησε πως "απολαμβάνω το γήπεδο και είμαι καλά σωματικά και πνευματικά. Θα βρίσκομαι και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό".

Εν συνεχεία, μίλησε για την πρώτη του σεζόν στην χώρα μας, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα: "Αισθάνομαι εξαιρετικά στον Ολυμπιακό. Είχαμε μία εκπληκτική σεζόν και κυριαρχήσαμε στην Ελλάδα με μόλις μία ισοπαλία και μία ήττα. Χάσαμε την ευκαιρία να κάνουμε περισσότερα πράγματα στην Ευρώπη, αλλά δεν ήταν εύκολο".

Για το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και για τη σερβική ομάδα, ο Καμπιάσο τόνισε: "Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση για εμάς να παίξουμε σε αυτό το στάδιο και σε αυτήν την ατμόσφαιρα. Και οι δύο ομάδες κατέκτησαν τον τίτλο του Πρωταθλητή στη χώρα τους και προσέφεραν ένα ωραίο θέαμα. Ήταν ένα ιδανικό παιχνίδι προετοιμασίας για εμάς, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει καλή ομάδα. Όταν μία ομάδα κερδίζει το πρωτάθλημα στη χώρα της, δεν μπορεί να είναι κακή. Έχει καλούς παίκτες και εύχομαι να συνεχίσουν να παίζουν καλά. Μπορούν να προκριθούν στους ομίλους του Champions League, γιατί όχι; Πάντως, όλα εξαρτώνται από την κλήρωση και τις ομάδες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, αλλά δεν είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ