ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάμπελ: "Εξελίχθηκα και βελτιώθηκα στον Ολυμπιακό"

Κάμπελ: "Εξελίχθηκα και βελτιώθηκα στον Ολυμπιακό"

Με τα καλύτερα λόγια για τα όσα έζησε στον Ολυμπιακό, μίλησε σε κυριακάτικη εφημερίδα ο Τζόελ Κάμπελ, o oποίος αναφέρθηκε και στο ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Ο Τζόελ Κάμπελ παραχώρησε συνέντευξη στη στην «Realnews» και μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως είναι η ανώτερη ομάδα, πως βελτιώθηκε και εξελίχθηκε, απολαμβάνοντας αυτόν τον ένα χρόνο, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του και στην εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Για το ελληνικό πρωτάθλημα και την Εθνική μας ομάδα: «Στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει ένα ωραίο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός φυσικά είναι πολύ ανώτερος από τους υπόλοιπους συλλόγους. Η ελληνική εθνική ομάδα ήταν δυνατή και έκανε μια ωραία πορεία στο παγκόσμιο κύπελλο».

-Για το τί είπε με τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό πριν από το ματς της Κόστα Ρίκα με την Ελλάδα: «Με τους συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό, πριν από το παιχνίδι για τους 16, ευχηθήκαμε ο ένας στον άλλο καλή επιτυχία και να κερδίσει ο καλύτερος».

-Για το μυστικό της Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ: «Η ενότητα που έχουμε ως ομάδα είναι το κλειδί της επιτυχίας μας. Είμαστε όλοι ένα και προσπαθούμε πολύ για το καλύτερο. Είμαστε αφοσιωμένοι και δίνουμε τα πάντα στο γήπεδο».

-Για το αν τον βοήθησε ο Ολυμπιακός να βελτιωθεί: «Πραγματικά απήλαυσα αυτόν τον χρόνο που πέρασα στον Ολυμπιακό. Επίσης εξελίχθηκα και βελτιώθηκα ως ποδοσφαιριστής σ' αυτό το διάστημα».

-Για το τί θέλει τη νέα χρονιά: «Θέλω να θριαμβεύσω σε όποια ομάδα κι αν είμαι του χρόνου και φυσικά να συνεχίσω να εξελίσσομαι και να γίνω καλύτερος παίκτης».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ