ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμία ανησυχία για Τόρες

Καμία ανησυχία για Τόρες
INTIME SPORTS

Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του Μιγκέλ Τόρες, παρά τον μικροτραυματισμό που είχε στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Προπόνηση στις 11 το πρωί για τους "ερυθρόλευκους" την Κυριακή (8/12).

Μια άσχημη κόντρα λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης , στοίχισε στον Μιγκέλ Τόρες την συμμετοχή στην επανάληψη στο ματς του Φαλήρου.

Ο Ισπανός αμυντικός σε μια προσπάθεια του από δεξιά συγκρούστηκε με αντίπαλο στην προσπάθεια του να κερδίσει μια διεκδικούμενη μπαλιά και τραυματίστηκε στο δεξί του πόδι.

Στην ανάπαυλα της αναμέτρησης ο Μίτσελ τον αντικατέστησε με τον Τάσο Παπάζογλου, περισσότερο για προληπτικούς λόγους, καθώς όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, ο Τόρες δεν έχει κάτι σοβαρό.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν καθησυχαστικοί για την κατάσταση της υγείας του 27χρονου άσου, υποστηρίζοντας πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Οι Πειραιώτες μπαίνουν στην τελική ευθεία για την σημαντική αναμέτρηση με την Άντερλεχτ το βράδυ της Τρίτης (10/12, 21:45) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και την Κυριακή (8/12) θα προπονηθούν κανονικά στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, με την έναρξη του προγράμματος να έχει οριστεί για τις 11 το πρωί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ