ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μέχρι το απόγευμα της Τρίτης (14/5) έχει δικαίωμα να κάνει την τελευταία του αλλαγή ενόψει playoffs

Ολυμπιακός: Μέχρι το απόγευμα της Τρίτης (14/5) έχει δικαίωμα να κάνει την τελευταία του αλλαγή ενόψει playoffs
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME

Ο Ολυμπιακός έχει περιθρώριο να κάνει μία τελευταία αλλαγή στην επτάδα των ξένων του για τη Stoiximan Basket League μέχρι το απόγευμα της Τρίτης (14/5), αφού την Τετάρτη (15/5) ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στα playoffs. Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ αναμένεται να επιστρέψει στο ρόστερ του πρωταθλήματος. Μένει να φανεί ποιος θα "κοπεί" από τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Στη μάχη των playoffs της Stoiximan Basket League ετοιμάζεται να ριχθεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την ΑΕΚ Betsson το απόγευμα της Τετάρτης (15/5, 17:15). Κάπως έτσι, οι ερυθρόλευκοι έχουν περιθώριο μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης (14/5) για να προχωρήσουν στην τελευταία αλλαγή που έχουν διαθέσιμη, πριν ξεκινήσει η διαδικασία των playoffs.

Η είσοδος του Νίκολα Μιλουτίνοβ -που έχει ξεπεράσει πλέον τον τραυματισμό του και έχει επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιτών- στην επτάδα των ξένων πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ποιος από τους επτά ξένους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του Γιώργου Μπαρτζώκα για το ελληνικό πρωτάθλημα θα "κοπεί" από τις εναπομείνασες εγχώριες υποχρεώσεις για να πάρει τη θέση του ο Σέρβος σέντερ.

Οι επτά ξένοι που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα είναι οι: Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζέια Κάνααν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ Μουσταφά Φαλ και Μόουζες Ράιτ. Θυμίζουμε πως εκτός ρόστερ στην Stoiximan Basket League βρίσκονται οι Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα.

Το Depth Chart του Ολυμπιακού στην Stoiximan Basket League

  • PG: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης
  • SG: Αϊζέια Κάνααν, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Σακίλ ΜακΚίσικ
  • SF: Κώστας Παπανικολάου
  • PF: Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ
  • C: Μουσταφά Φαλ, Μόουζες Ράιτ, Γιώργος Τανούλης
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ