ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμία ανησυχία για Σαλίνο

Καμία ανησυχία για Σαλίνο

Η φημολογούμενη μεταγραφή του Σαλίνο στην Μπενφίκα δεν ανησυχεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που θεωρούν ότι ο Βραζιλιάνος μπακ θα καταλήξει στους "ερυθρόλευκους".

Σύμφωνα με πορτογαλικό μέσο, ο Σαλίνο βρίσκεται μία ανάσα από την Μπενφίκα, κάτι που όμως δεν προβληματίζει τον Ολυμπιακό, καθώς θεωρείται δεδομένο πως ο παίκτης θα φορά τα ερυθρόλευκα από τη νέα σεζόν.

Εδώ και καιρό υπάρχει προφορική συμφωνία των πρωταθλητών Ελλάδος με τον Βραζιλιάνο μπακ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπράγκα, και γι' αυτό οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θεωρούν πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Κανένα θέμα με Οσπίνα και Ανελκά

Τα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται θερμά για την απόκτηση του Νταβίδ Οσπίνα διαψεύδουν οι άνθρωποι των Πειραιωτών. Ο Κολομβιανός γκολκίπερ πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν με τη γαλλική Νις, ενώ το συμβόλαιο του εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι (σύμφωνα με κάποιες πηγές πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2014). Οι "ερυθρόλευκοι" ωστόσο δεν δείχνουν να ψάχνονται για την περίπτωση του και τονίζουν πως δεν υπάρχει κάποιο μεταγραφικό θέμα με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα στον Ολυμπιακό δεν συμμερίζονται τα σενάρια περί... ανταλλαγής του Ραφίκ Τζεμπούρ με τον Νικολά Ανελκά της Γιουβέντους.

Σημειώνεται πως δημοσιεύματα από την Ιταλία θέλουν την "Μεγάλη Κυρία" να εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Αλγερινού στράικερ των ερυθρολεύκων, παραχωρώντας μέσα στα ανταλλάγματα και τον έμπειρο Γάλλο στράικερ που απέκτησε μόλις πριν λίγους μήνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ