ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Καλύτερος του Ρονάλντο"

"Καλύτερος του Ρονάλντο"

Τον αποκαλούν "μικρό μπιζέλι", σκοράρει με ρυθμό πολυβόλου, θέλει να γίνει ο νέος Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ απασχόλησε με τις εμφανίσεις του μέχρι και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Η ακτινογραφία του Άλαν Πουλίδο που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό;

Ταχύς, οξυδερκής, καλός ντριμπλέρ με συνεχή κίνηση, μπορεί να κρατήσει την μπάλα αλλά και να χρησιμοποιήσει εξίσου καλά και τα δυο του πόδια.

Ο 22χρονος Άλαν Πουλίδο της Τίγκρες διαθέτει όλο το πακέτο προκειμένου να κάνει καριέρα στην Ευρώπη και δη στον Ολυμπιακό που ενδιαφέρεται σφόδρα για την απόκτηση του.

"Καλύτερος του Ρονάλντο"

Η ρήτρα αποδέσμευσης του φτάνει στα 7,5 εκατ. ευρώ για τον ύψους 1.77 Πουλίδο, του οποίου το όνομα ακούστηκε πριν από περίπου δύο χρόνια για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι Μεξικανοί έλεγαν πως ο συμπατριώτης του, Τσιτσαρίτο Ερνάντες είχε αναλάβει το "ψηστήρι" στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προκειμένου οι "κόκκινοι διάβολοι" να εντάξουν στο δυναμικό τους, ένα ακόμη μεγάλο ταλέντο από την κεντρική Αμερική.

"Καλύτερος του Ρονάλντο"

Για το "μικρό μπιζέλι" όπως αποκαλείται ο Πουλίδο, η Τίγκρες αξίωνε το ποσό των 5 εκατ. ευρώ, ωστόσο η μεταγραφή του στην Αγγλία δεν προχώρησε ποτέ.

Τον Οκτώβριο του 2013 τραυματίστηκε ο βασικός επιθετικός της Τίγκρες, Εμανουέλ Βίγια. Από μία συγκυρία όπως συνηθίζεται στο ποδόσφαιρο, ο Πουλίδο εξελίχθηκε στον μεγάλο "κανονιέρη" της ομάδας καθώς έκτοτε δεν έλειψε κανένα παιχνίδι παίζοντας 25 συνεχόμενα ματς!

"Καλύτερος του Ρονάλντο"

Ο ύψους 1.77 Μεξικανός στράικερ κατάφερε αγωνιζόμενος ακόμη και ως περιφερειακός επιθετικός να διαπρέψει σημειώνοντας σε διάστημα τριών, 18 γκολ σε 23 συμμετοχές.

Ευρισκόμενος πλέον σε τοπ φόρμα χτυπάει την πόρτα της Εθνικής ομάδας του Μεξικό, μολονότι έχει να ανταγωνιστεί πιο ποδοσφαιριστές με μεγαλύτερες παραστάσεις στη θέση του (Τζιοβάνι ντος Σάντος και Ραούλ Χιμένες).

Ο Πουλίδο σε τρεις συμμετοχές με τους "Tricolor" σκόραρε τέσσερα τέρματα. Στο ντεμπούτο με αντίπαλο τη Νότιο Κορέα έκανε χατ-τρικ!

Εκτός από τον Ολυμπιακό, τον Μεξικανό παρακολουθεί και η Μπενφίκα ενώ στο παρελθόν βρέθηκε κοντά στην Κάλιαρι.

"Καλύτερος του Ρονάλντο"

"Το όνειρο μου είναι να παίξω στο Μουντιάλ. Θαυμάζω τον Κριστιάνο Ρονάλντο και για αυτό στο "Clásico Regiomontano" (σ.σ.: τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Τίγκρες και την Μόντερεϊ) πανηγύρισα όπως εκείνος ζητώντας απ' όλους να κάνουν ησυχία.

Νομίζω πως ο Κριστιάνο είναι πιο πλήρης παίκτης από τον Μέσι χρησιμοποιώντας και τα δύο του πόδια. Αποτελεί το είδωλο μου και θέλω να του μοιάσω ή να γίνω και καλύτερος", ήταν τα λόγια του Πουλίδο για να προσθέσει:

"Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα και δουλεύω καθημερινά προκειμένου να πετύχω τους στόχους μου. Ποτέ δεν σταμάτησα να παλεύω και να ονειρεύομαι προκειμένου τα πάντα να γίνουν πράξη. Δεν είναι απίθανο να αγωνιστώ στο Μουντιάλ της Βραζιλίας".

"Καλύτερος του Ρονάλντο"

Ο Πουλίδο από το 2010 έχει σκοράρει με τη φανέλα της Τίγκρες 40 γκολ σε 110 παιχνίδια. Ο Βραζιλιάνος προπονητής του, Ρικάρντο Φερέτι ήταν ο άνθρωπος που τον πίστεψε.

" Ο Άλαν είναι ένα σοβαρό παιδί, συγκεντρωμένο στο ποδόσφαιρο. Ξέρει που θέλει να φτάσει και πως θα τα καταφέρει. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του, όμως δεν λάβαμε ποτέ επίσημη πρόταση", σχολίασε ο 60χρονος τεχνικός.

Αυτός είναι ο Άλαν Πουλίδο. Δείτε ένα video με τις καλύτερες στιγμές του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ