ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Kαι τώρα το πρωτάθλημα

Kαι τώρα το πρωτάθλημα
INTIME SPORTS

Καμμία βαθμολογική απώλεια ως το ματς με τον ΠΑΟΚ, είναι ο στόχος του Ολυμπιακού που κέρδισε τις εντυπώσεις στο Τορίνο και δημιούργησε προσδοκίες για πρόκριση στην επόμενη φάση αν κερδίσει 4 βαθμούς σε 2 ματς

Ο Ολυμπιακός ανήκει πλέον στα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης, μετά τις νίκες επί της Ατλέτικο και της Γιουβέντους στο Καραϊσκάκης, αλλά και τον τρόπο που έχασε στο Τορίνο. Για να είναι όμως παρών και στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, κι εκεί στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του ο πρωταθλητής.

Στόχος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι 4 βαθμοί στα ματς με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη και με τη Μάλμε στον Πειραιά, αφού με 10 βαθμούς θα είναι αυτός που θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τα νοκ άουτ παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το δύσκολο εικοσαήμερο με 7 συνεχόμενους αγώνες, πέρασε με επιτυχίες, αλλά και χαμένους βαθμούς στο πρωτάθλημα, με τον ΠΑΟΚ να είναι μπροστά με 5 βαθμούς, γι αυτό και ο Ολυμπιακός θέλει να μειώσει όσο το δυνατόν λιγότερο τη διαφορά του, ως το μεταξύ τους ντέρμπι στις 3 Δεκεμβρίου στον Πειραιά.

Ο πρωταθλητής πρέπει να συνεχίσει ως το τέλος του χρόνου να κρατά δυο καρπούζια, γι αυτό και βάζει προτεραιότητα προς το παρόν τις εγχώριες διοργανώσεις και ιδιαίτερα το πρωτάθλημα. Πρέπει λοιπόν να βγάλει χωρίς απώλειες τα τρία επόμενα παιχνίδια με τον Πανθρακικό στον Πειραιά(Κυριακή), αλλά και τις δυο εξόδους του στην επαρχία με την Ξάνθη(14 Νοεμβρίου) και την Κέρκυρα(22 Νοεμβρίου). Τις ίδιες αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΟ, πάει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα και παίζει στην Τούμπα με τον Πανθρακικό.

Όλα για το πρωτάθλημα λοιπόν τις επόμενες ημέρες και ο Μίτσελ προβληματίζεται με την αφλογιστία του Κώστα Μήτρογλου, γι αυτό και περιμένει πως και πως την επιστροφή του Μπενίτες. Από τη μια θέλει να ξεκουράσει τον διεθνή φορ και από την άλλη θέλει να εμπιστευθεί τον Νοτιομαερικάνο, που έδειξε καλά στοιχεία ως τον τραυματισμό του. Ταυτόχρονα θα ... τιμωρηθεί με έμμεσο τρόπο ο Μήτρογλου για τα κρούσματα απειθαρχίας και την πρωτοβουλία που πήρε και εκτέλεσε το πέναλτι στο ντέρμπι με τον Παναθηναικό.

Εξελίξεις αναμένονται εντός του μήνα και για το θέμα Πουλίδο, αφού θα τελεσιδικήσει η υπόθεση του στα δικαστήρια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μεξικανός ήταν στις εξέδρες του Juventus Stadium και παρακολούθησε την αναμέτρηση Γιουβέντους-Ολυμπιακός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ